Огласи за вработување

Нептун вработува - ПРОДАВАЧ ВО РАДОВИШ

НЕПТУН МАКЕДОНИЈА, најголемиот регионален малопродажен ланец за техничка стока, поради понатамошен развој на своите операции, распишува оглас за вработување на: ПРОДАВАЧ Со место на вршење на работните задачи во Радовиш Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: • ССС; • Поседување на вештини за продажба; • Претходно работно искуство во продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео опрема ќе се смета за преднос... Прочитај понатаму...

Нептун вработува - Шпедитер

НЕПТУН МАКЕДОНИЈА, за потребите на својот магацински комплекс и царински склад во општина Илинден - објект проектиран по актуелните светски архитектонски стандарди, на површина од 7700 м2, за складирање на бела техника и електроника, распишува оглас за ШПЕДИТЕР Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: • CСС/ВСС, • Минимум 5 години работно искуство во областа, • Лиценца за царински декларант • Познавање на за... Прочитај понатаму...

Нептун вработува - АСИСТЕНТ ВО СЕКТОР ЗА КОМЕРЦИЈА И МАРКЕТИНГ

НЕПТУН МАКЕДОНИЈА, најголемиот регионален малопродажен ланец за техничка стока, поради понатамошен развој на своите операции, распишува оглас за вработување на: АСИСТЕНТ ВО СЕКТОР ЗА КОМЕРЦИЈА И МАРКЕТИНГ Со место на вршење на работните задачи во Скопје -одлично познавање на македонски, англиски и албански јазик- Одговорности и работни задачи: • Го параметрира компјутерскиот систем на Друштвото кој се однесува на продукти, промоции и сл; ... Прочитај понатаму...

Нептун вработува - ПРОДАВАЧ ВО ШТИП

НЕПТУН МАКЕДОНИЈА, најголемиот регионален малопродажен ланец за техничка стока, поради понатамошен развој на своите операции, распишува оглас за вработување на: ПРОДАВАЧ Со место на вршење на работните задачи во Штип – 1 позиција Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: • ССС; • Поседување на вештини за продажба; • Претходно работно искуство во продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео опрема ќе се смета... Прочитај понатаму...

Нептун вработува - ПРОДАВАЧ ВО ГЕВГЕЛИЈА

НЕПТУН МАКЕДОНИЈА, најголемиот регионален малопродажен ланец за техничка стока, поради понатамошен развој на своите операции, распишува оглас за вработување на: ПРОДАВАЧ Со место на вршење на работните задачи во Гевгелија – 1 позиција Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: • ССС; • Поседување на вештини за продажба; • Претходно работно искуство во продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео о... Прочитај понатаму...