12% попуст и 12 рати 0 камата на Беко бела техника

Купете Беко големи апарати за домаќинство со 12% попуст, како и до 12 рати без камата по haPPy цени со НЛБ haPPy кредитната картичка. Акцијата важи до 22.01.2018

Беко се грижат за вас и го олеснуваат вашето секојдневие со својте производи со напредна технологија и модерен дизајн и внимателно создаваат и развиваат паметни решенија кај сите свои производи. Овие паметни решенија нудат прозиводи кои ефикасно штедат енергија, вода и време. Со својот дизајн и димензии совршено се вклопуваат во сечиј дом, и се многу лесни и едноставни за употреба и покрај вискота технологија.

Перење

Машини за перење Беко ќе ви го олеснат жиотот. Направени по најнова технологија со Pro Smart варијабилен мотор со минимална бучава, овозможувајќи ви заштеда на енергија и до 60%. Направени со исклучителни програми за лесно перење на различни видови на ткаенини, ви гарантираат долг век на вашите омилени парчиња облека. Машините за перење Беко се лесни и едноставни за употреба и безбедни за вашите деца. Располагаат со можност за одложено вклучување и до 24 часа, а исто така нудат приказ на тековната програма на екранот и можност за следење на преостанатото време.

 

Машини за перење/сушење

КЛИКНЕТЕ ЗА ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Машини за перење

КЛИКНЕТЕ ЗА ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Машини за сушење

КЛИКНЕТЕ ЗА ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Шпорети

Беко шпоретите со елегантниот дизајн и модерната технологија одлично се вклопуваат во сечија кујна. Нивните подобрени карактеристики како широко распространетото вантрешно осветлување ви овозможува да ја гледате храната додека готвите. Вок горилникот се загрева многу брзо и ви заштедува на време додека готвите. Технологијата на динамичен проток на воздухот ви овозможува рамномерно готвење на храната истовремено без мешање на вкусовите и миризбите. Беко шпоретите на плин имаат и безбедносен систем на плин кој доколку дојде во допир со течност, ветер или воздух безбедносниот аларм се активира и автоматски се исклучува довод за плин. Најважно од се за секоја домаќинка е што Беко шпоретите се едноставни и лесни за чистење благодарение на цеслно стаклената декоративна внатрешна врата.

 

Најважно од се за секоја домаќинка е што Беко шпоретите се едноставни и лесни за чистење благодарение на цеслно стаклената декоративна внатрешна врата. Едноствано чистење со помош на пареа.

 

Микробранови печки

Беко шпоретите со елегантниот дизајн и модерната технологија одлично се вклопуваат во сечија кујна. Нивните подобрени карактеристики како широко распространетото вантрешно осветлување ви овозможува да ја гледате храната додека готвите. Вок горилникот се загрева многу брзо и ви заштедува на време додека готвите. Технологијата на динамичен проток на воздухот ви овозможува рамномерно готвење на храната истовремено без мешање на вкусовите и миризбите. Беко шпоретите на плин имаат и безбедносен систем на плин кој доколку дојде во допир со течност, ветер или воздух безбедносниот аларм се активира и автоматски се исклучува довод за плин. Најважно од се за секоја домаќинка е што Беко шпоретите се едноставни и лесни за чистење благодарение на цеслно стаклената декоративна внатрешна врата.

 

Машини за садови

Беко машините за садови направени по нови и иновативни технологии се тука за да ви го олеснат животот. Новите машини имаат беспрекорен дизајн и нови и подбрени карактериски како копче на допир, функција за детергент во таблета, со која машината сама ја одредува програмата, сушење со вентилатор, оваа функција истовремено ги суши и лади садовите, пе можете веднаш да ги допрете. Машините за садови Беко имаат и заштита за деца

 

Ладење

Беко ладилниците направени со паметна технологија која го олеснува животот, располагаат со активен двоен систем за ладење кој дозволува проток на воздухот од ладилникот во замрзнувашот и обратно, со што спречуваат мешање на аромите меѓу нив. Исто така високата стапка на влажност и соодветното ниво на дување на воздухот го спречуваат сушењено на овошјето и зеленчукот.

 

Side by side фрижидери

КЛИКНЕТЕ ЗА ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Комбинирани фрижидери

КЛИКНЕТЕ ЗА ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Вертикални замрзнувачи

КЛИКНЕТЕ ЗА ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Хоризонтални замрзнувачи

КЛИКНЕТЕ ЗА ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

 

 

Вградна техника

Вградните апарати за домаќинство на Беко со својот модерен дизајн, напредна технологија и исклучителна функционалност, како различните димензии одлично се вклопуваат во секој простор и ви го олеснуваат секојдневието.

Вградни микробранови печки

КЛИКНЕТЕ ЗА ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Вградни фрижидери

КЛИКНЕТЕ ЗА ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Вградни машини за садови

КЛИКНЕТЕ ЗА ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

 

 

 

Акцијата важи за сите Беко големи апарати за домаќинство од 29.11-25.12.2017 год. или со исцрување на количините. Попустот до 12% се пресметува на малопродажната цена и важи во сите Нептун продавници и продавниците на големопродажните партнери на Беко. HaPPy цена во готово се однесува само на членовите на Програмата за лојалност - NEPTUN haPPy. Членарината во NEPTUN haPPy Програмата изнесува 299,00 денари и истата се наплаќа еднократно при аплицирање. За секој производ важи само една промоција/акција/попуст по избор на купувачот. Количините се ограничени.