Одберете Тефал подарок за Младенци

Од 17 до 22 Март купете ги со 20% попуст избраните Тефал производи – пегла, фритеза и тостер за вафли

ТЕФАЛ ФРИТЕЗА - FF 123130

 • Фритеза
 • Моќност:1600W
 • Капацитет:1kg
 • Контрола на температура
 • Термоизолирано куќиште
 • Лесно чистење
haPPy цена: 2.879 ден. Редовна цена: 3.599 ден.

ТЕФАЛ ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ - WM 310D11

 • Тостер за вафли
 • Моќност:1000W
 • Температури:5
 • Нелеплива подлог
 • Нерѓосувачки челик
 • ON/OFF индикатор
haPPy цена: 2.399 ден. Редовна цена: 2.999 ден.

ТЕФАЛ ПЕГЛА - FV 4920 E0

 • Пегла на пареа
 • Моќност:2400W
 • Постојана пареа:0-40gr/min
 • Ударна пареа:140gr/min
 • Резервоар за вода:300ml
 • Вертикална пареа
 • Durilium грејна плоча
 • Спреј функција
 • Систем против истекување
 • Автоматско исклучување
haPPy цена: 2.399 ден. Редовна цена: 2.999 ден.