12 рати без камата со MasterCard картичките на Охридска банка Сосиете Женерал

12 рати без камата на сите производи во Нептун со MasterCard картичките на Охридска банка Сосиете Женерал. Акцијата важи до 31.12.2017 за сите производи во Нептун, по редовни цени.