Земете кеш кредит од Охридска банка во Нептун и добијте 1 година бесплатно осигурување на производите од сите ризици

Отсега купувајте производи во Нептун со кеш кредитот на Охридска банка Сосиете Женерал и добијте бесплатно 1 годишно осигурување на купените производи од сите ризици.

До 31.12.2017 клиентите кои ќе го одберат овој Кеш кредит, имаат можност да купуваат производи во максимален износ до 120.000 денари во сите продажни места на Нептун.

Аплицирањето за кредитот може да се врши директно во продавниците на Нептун, или пак онлајн, преку веб страната на Охридска Банка. Во рамките на промотивниот период, клиентите се ослободени од плаќање на административниот трошок за апликација за овој кредит. Дополнително, важна карактеристика на кредитот е дека има фискна и гарантирана каматна стапка за целото времетраење на отплатата.

Апликантите за Кеш кредит за купување на производи во Нептун, не се обврзани да примаат плата преку Охридска банка Сосиете Женерал.

Повеќе информации за кредитот