НЛБ haPPy card - загарантиран кешбек со секоја трансакција

Аплицирајте во Нептун за новата НЛБ haPPy кредитна картичка и добивајте кешбек со секоја трансакција, како во Нептун, така и во останатите 450 продажни места низ Македонија. Со оваа картичка добивајте кешбек од 2,4% со секое купување во Нептун, по редовни и haPPy цени.

Основни информации за картичката

haPPy кобрендирана картичка на Mastercard платформа со меѓународна важност;

Бесконтактна картичка со меѓународна важност која секојдневно можете да ја користите во земјата и странство, за сите Ваши купувања како и за подигање на готовина

Тип на картичен продукт

 • • Револвинг кредитен картичен продукт;
 • • Одобрување на кредитен лимит
 • • Отплата од минимум 5% од месечните трошоци или повеќе, согласно вашите можности.

Бенефиции за клиентот

 • • Можност за остварување на cashback во висина до 10% од износот на трансакцијата при секое купување во рамки на партнерската мрежа која брои повеќе 90 трговци и повеќе од 450 продажни локации
 • • Загарантиран поврат на средства - cashback во висина од 0,6% од прометот реализиран на продажните места надвор од партнерската мрежа ( во земјата и странство).

Годишна членарина

Членарина - 600 мкд годишно (12 месеци по 50 денари)

Трошок за апликација:

300 мкд еднократно

Каматна стапка

 • • Редовна каматна стапка - 11,25% на годишно ниво
 • • Казнена каматна стапка - 11,25% на годишно ниво

Дополнителни информации

 • • Минимум месечна отплата во висина од 5% од вкупните доспеани обврски
 • Бескаматен грејс период до 45 дена
 • Бесплатна смс нотификација за сите трансакции реализирани со кобрендираната картичка

Каде да аплицирате

 • • Аплицирајте за картичката во експозитурите на НЛБ Банка или во продажните салони на Нептун.
 • • Можност за инстант одобрување на кредитен лимит на картичката во продажните салони на Нептун, како и можност за реализација на првото купување во истиот момент, без физичко поседување на картичката.

Потребни документи