Филтри
Брендови :

DVD плеери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
lg dp 132
 • DVD плеер
 • Прогресивно скенирање
 • Video DAC: 108MHz/14Bit
 • Audio DAC: 192KHz/24Bit
 • DivX репродукцијa, WMA, MP3
 • Component, Composite, USB
 • Direct USB Recording
 • Dolby TrueHD
58
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.199
ден. редовна цена
philips dvp 2850 /12
 • DVD плеер
 • ProReader Drive
 • USB 2.0
 • 12-bit/108MHz video processing
 • Фрекфенција:30-20.000Hz
 • Аудио:MP3,WMA
 • Видео:DivX Ultra,MPEG1,MPEG2,NTSC, PAL
 • Формати:Dolby Digital,MP3,WMA,DivX Ultra,MP
65
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена
lg dp 542 h
 • DVD плеер
 • Full HD upscaling
 • 1080p скенирање преку HDMI
 • DolbyDigital
 • Video DAC: 108MHz/14Bit
 • Audio DAC: 192KHz/24Bit
 • DivX репродукцијa,MP3,WMA,MPEG
 • HDMI, Component, Composite, Scart,
 • 
68
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.599
ден. редовна цена
philips dvp 2880 /12
 • DVD плеер
 • CinemaPlus
 • USB 2.0
 • 12-bit/108MHz video processing
 • Фрекфенција:30-20.000Hz
 • Аудио:MP3,WMA,PCM
 • Видео:DivX Ultra,MPEG1,MPEG2,NTSC,PAL
 • Формати:Dolby Digital,MP3,WMA,DivX Ultra,MPEG
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
sony dvp sr 760 hb
 • DVD плеер
 • 1080p скенирање преку HDMI
 • Прогресивно скенирање
 • DivX репродукцијa
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена