Филтри
Брендови :

кујнски прибор

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
tefal k 0691814
 • Нож за лупење
7
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
259
ден. редовна цена
tefal k 0670514
 • Шпатула
8
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
299
ден. редовна цена
tefal k 2060214
 • Лажица за паста
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
tefal k 2060514
 • Лажица
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
tefal k 0690814
 • Отварач за конзерви
23
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
859
ден. редовна цена
tefal k 2071314
 • Ножици
23
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
859
ден. редовна цена
tefal k 1500114
 • Нож за леб
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
tefal gt 110838
 • Мелница за кафе
 • Моќност:180W
 • Млин со нож што удира
 • Капацитет на сад:50gr
 • Пулс функција
 • Подеднакво мелење
50
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена