Добредојдовте во програмата на Нептун

Оваа програма е наменета да овозможи поволности на сите клиенти во продажните места на Нептун во Македонија. При секое купување Вие добивате поени на брз и едноставен начин. Собраните поени можете да ги искористите за плаќање при следното купување. Доволно е само да се идентификувате со картичката.

Проверувајќи го Вашиот профил во секое време имате целосен преглед на состојбата на Вашата haPPy сметка.

Ако немате профил, повелете аплицирајте за картичка и по подигање на картичката ќе Ви биде креиран веб профилот.

Споделуваме радост со Вас!


Вашиот е-мејл:

Лозинка:


Почитувани клиенти,

Сакаме да ве известиме дека има промена во условите за купување на смартфон со haPPy кредит, за непримателите на плата во НЛБ Банка. Повеќе информации на следниот линк