Огласи за вработување

Нептун вработува - ПРОДАВАЧ ВО КРИВА ПАЛАНКА

НЕПТУН МАКЕДОНИЈА, најголемиот регионален малопродажен ланец за техничка стока, поради понатамошен развој на своите операции, распишува оглас за вработување на: Со место на вршење на работните задачи во Крива Паланка – 1 позиција Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: • ССС; • Поседување на вештини за продажба; • Претходно работно искуство во продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео опрема ќе се смета за пр... Прочитај понатаму...

Нептун вработува - ПРОДАВАЧ ВО СКОПЈЕ

Tрговско друштво за промет на големо и мало, производство и услуги НЕПТУН МАКЕДОНИЈА ДОО експорт-импорт Скопје (ул.”Качанички пат”, бр.56, Скопје, телефонски број 02/2656 737) Поради проширување на продажниот тим, распишува оглас за вработување на: ПРОДАВАЧ Со место на вршење на работните задачи во Скопје, 3 извршители Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: • ССС; • Поседување на вештини за продажба; • П... Прочитај понатаму...

Известувањe за завршени огласи

Оглас за: Продавач во Велес

Почитувани, Ви благодариме за пројавениот интерес за вработување во Нептун Македонија ДОО Скопје и доставената апликација.
Ве известуваме дека огласот е завршен а за огласеното работно место се избрани апликантите В.П и Г.С.
На останатите апликанти им посакуваме многу среќа и успеси во наредните огласи.

Со почит,
НЕПТУН МАКЕДОНИЈА ДОО Скопје
Оддел за управување со човечки ресурси

Оглас за: Продавач во Гевгелија

Почитувани,
Ви благодариме за пројавениот интерес за вработување во Нептун Македонија ДОО Скопје и доставената апликација. 
Ве известуваме дека огласот е завршен а за огласеното работно место е избран апликантот Г.Г.
На останатите апликанти им посакуваме многу среќа и успеси во наредните огласи.

Со почит, 
НЕПТУН МАКЕДОНИЈА ДОО Скопје 
Оддел за управување со човечки ресурси

Оглас за: Продавач во Крива Паланка

Почитувани,
Ви благодариме за пројавениот интерес за вработување во Нептун Македонија ДОО Скопје и доставената апликација. 
Ве известуваме дека огласот е завршен а за огласеното работно место се избрани апликантите С.Ц., И.Ц., А.Н., и Б.Т.
На останатите апликанти им посакуваме многу среќа и успеси во наредните огласи.

Со почит, 
НЕПТУН МАКЕДОНИЈА ДОО Скопје 
Оддел за управување со човечки ресурси