20% попуст на Philips ProCare линијата за коса – пегла за коса, фен за коса и AutoCurler

Пегла за коса - PHILIPS HPS 930 /00

haPPy цена:4.639ден.

Редовна цена: 5.799ден.ден.

Плочки обложени со слој од титаниум за подобра спроводливост на топлината

Спречува оштетување на влакното на косата со лебдечките плочки

Поголема заштита со јонскиот уред за посјајна и уредна коса

Должина на плочки 110мм за брзо и лесно исправување на косата

Постигнување на оптимална температура само за 10 секунди

Здрава коса без горење со технологијата на Philips за еднаква распределба на топлината

Должина на кабел 2,5 метри

 
 

Фен за коса - PHILIPS HPS 920 /00

Заштита на косата од толпинско оштетување со Style&Protector концентраторот


Постигнување на оптимална температура при сушење со TermoProtect функцијата


Поголема заштита со јонскиот уред за посјајна и уредна коса


2300W за одлични резултати и моќен проток на топлиот воздух


Професионален AC мотор за 50% подолг рок на употреба


Поголема нега со керамичката технологија, која овозможува инфрацрвена топлина


120км/ч за брзо сушење на косата


Должина на кабел 3 метри

haPPy цена:4.959ден.

Редовна цена: Редовна цена: 6.199 ден.

 
 

Апарат за кадрици - PHILIPS HPS 940 /00

Philips апаратот за кадрици ја вовлекува косата во загреаниот цилиндер и ослободува совршена кадрица.


Професионален титаниумски цилиндер со керамички слој за брзо виткање, мазна и сјајна коса.


Издржлив професионален мотор без четка за создавање на кадрици во сите насоки.


3 подесувања на температура и 3 подесувања на тајмер (12sec - 10sec - 8sec)

3 прилагодливи насоки за виткање (лево, десно и автоматско)

Брзо загревање за само 30сек.

haPPy цена:6.079 ден.

Редовна цена: 7.599 ден.

Повеќе информации