20% на Tefal парни генератори

Уверете се во совршеното лесно пеглање со парните генератори на Tefal со сад под висок притисок и искористете ја акцијата. Kупете ги парните генератори на Tefal со 20% ПОПУСТ, 60 дена тест период и добијте даска за пеглање.

 
МОКНОСТ НА ПАРЕАТА?
 

Благодарение на
Парните генератори
со сад под висок притисок…

Добијте
Совршени резултати
За миг!

ЗА БРЗИ И СОВРШЕНИ РЕЗУЛТАТИ!

Парните генератори под висок притисок испуштаа 3 пати повеќе пареа која продира длабоко во ткаенината.

●Водата се става во голем сад, кој е засебен од пеглата, и ја испраќа во во бојлер под висок притисок.

●Греачот ја загрева водата и ја претвара во пареа

●Потоа оваа пареа од бојлерот под висок притисок оди до пеглата преку цревото за пареа.

 
.

Не му верувајте на изгледот и научете како да ги препознаете
вистинските парни генератори под висок притисок

 

ИМЕ

„Парен Генератор“ е недефинирано име кое не гарантира дека пареа под висок притисок. Уредите со ознака Под притисок ви нудат ефикасно пеглање. Пенетрирачка пареа Сад под висок притисок

ОСНОВА

Основата на парниот генератор не само што го складира резервоарот за вода туку го чува и бојлерот за висок притисок. Ако основата е премногу лесна или резервоарот за вода е премногу лесен тоа е показател дека нема бојлер за висок притисок во парниот генератор.

КАПАЧЕ

Капаче за контрола на бигорот. Вистинските парни генератори имаат капаче кое овозможува пристап до садот под висок притисок

САД ПОД ВИСОК ПРИТИСОК

Не може да имате парен генератор под висок притисок без бојлер под висок притисок. Инспириран од професионалната технологија, овој елемент генерира моќна пареа за брзи и беспрекорни резултати.

TEFAL GV 6350 E1

haPPy цена: 7.199 ден.

Редовна цена: 8.999 ден.

КУПИ

TEFAL GV 5245 E0

haPPy цена: 7.439 ден.

Редовна цена: 9.299 ден.

КУПИ

TEFAL GV 6771 E0

haPPy цена: 8.799 ден.

Редовна цена: 10.999 ден.

КУПИ
 

TEFAL GV 7556 E0

haPPy цена: 11.039 ден.

Редовна цена: 13.799 ден.

КУПИ

TEFAL GV 7781 E0

haPPy цена: 11.999 ден.

Редовна цена: 14.999 ден.

КУПИ

TEFAL GV 8932 E0

haPPy цена: 13.279 ден.

Редовна цена: 16.599 ден.

КУПИ

TEFAL GV 9070 E0

haPPy цена: 14.719 ден.

Редовна цена: 18.399 ден.

КУПИ
 

Како најлесно да изберете
совшрена пегла!

Изберете Tefal парен генератор под висок притисок

Сите Tefal парни генератори со сад под висок притисок Ви гарантираат оптимални резултати за кратко време. Со генераторите кои загреваат брзо, можете да го дополните резервоарот за вода во било кое време. Неговиот капацитет ви овозможува подолго пеглање

Ви дава избор

Tefal ви гарантира 100% пенетрирачка пареа од парните генератори со сад под висок притисок. Широк избор на производи, повеќето од нив опремени со најновите иновации и произведени во Франција:

Anti-calc систем против бигорДолготрајни перформанси на пареата

Подлога која автоматски се чистиДолготрајно лизгање

3 електронски подесувањаСовршена комбинација на температура и пареа за секоја ткаенина