Полни со сјајни идеи

За секој ден да биде хармоничен и лесен

Зошто iPhone?

Никој не е како iPhone

Сите карактеристики, прекрасниот дизајн, напредна камера, неверојатниот ретина дисплеј, одличните перформанси, брз вајрлес, Touch ID, долго траење на батеријата, iOS 10 и App Store. Токму поради се ова ниту еден друг телефон не е како iPhone.

 

Зошто iPad?

Учете, играјте, сурфајте, создавајте. iPad ви дава неверојатни перформанси и апликации да го направите она што сакате. Секаде. Лесно. Магично.

 

Зошто Mac?

Брзо и моќно, а сепак неверојатно тенок. Секогаш кога вашиите идеи ќе ве поттикнат, сега ќе завршите се со врвен графички процесор и високи перформанси. Подготвен да биде твој