ВЕБ ФОРМУЛАР ЗА ОТПАД

 

ВЕБ ФОРМУЛАР ЗА ОТПАД

Доколку имате стар габаритен електричен отпад кој сакате да го отстраниме од вашиот дом, пополнете го формуларот подолу. За отстранување на отпадот ќе добиете ваучер во износ од 300 денари, за идни купувања во Нептун.

По пополнување на формуларот, нашите оператори ќе ве контактираат за да договорите термин за подигнување на отпадот. Отпадот се подигнува од првата врата (дворна врата од куќа, влезна врата од зграда), само во градовите каде што има Нептун продавница.

ПОДАТОЦИ ЗА ПОСЕДУВАЧОТ НА ОТПАД


 

 
 

 

ПОДАТОЦИ ЗА ОТПАДОТ

Категорија на отпадот (штиклирајте барем една од понудените подолу)


Вкупен број на отпад што се превзема од погоре наведените категории.