Неверојатни Беко пакет понуди во Нептун!

Нептун и Беко подготвија одлични попусти, акции и промоции за сите потрошувачи. Погледнете ги акциите и изберете го вашиот идеален Беко пакет услуги и искористете ги предностите кои ви ги дава Нептун.

Како до инстант haPPy- кредит во 3 чекори:

Изберете производ.

Во нашето продажно место приложете ги:

 • вашата happy – картичка, доколку не сте haPPy – корисник аплицирајте во нашите продажни места,
 • вашата лична карта/пасош и
 • потврда за вработување и лични примања, пополнета и заверена од вашиот работодавач.
  Потврдата можете да ја симнете овде.
 • Заверен извод од трансакциската сметка на клиентот од кој ќе се потврдат последни три исплатени плати/пензии (применливо само за лица на кои не се приматели на плата/пензија во НЛБ Банка АД Скопје);

Пополнете ја апликацијата со продавачот и за само неколку минути, производот е Ваш.

 

Дополнителни трошоци
КОРИСНИЦИ
износ и рок на отплата
обезбедување
 

- Услугата 36 месеци бесплатно осигурување важи за секој продукт купен во нашите продавници, кој ќе можете да го осигурате од сите ризици до 3 години! Акцијата важи до 03 октомври 2017.

- Пожар;

- Удар од гром;

- Експлозија;

- Олуја;

- Град;

- Удар од сопствено моторно возило (во осигуран објект);

- Паѓање на воздушно летало;

- Манифестации и демонстрации;

- Изливање на вода од внатрешни инсталации;

- Кражба, провална кражба и разбојништво;

- Кршење.


Исплатата на штетата се врши на основица на платената цена намалена за дефинираните стапки на амортизација согласно табелата подолу:

 • • Сега секој нов продукт купен во Нептун, можете да го осигурате со специјална полиса за осигурување на техничка опрема од Uniqa осигурување. Полисата ги покрива сите ризици кои им се закануваат на продуктите без оглед на тоа дали се настанати во домашни услови или на отворен простор.
 • • Кои ризици се опфатени со премијата?
 • • Еве листа на ризиците со кои ќе бидат опфатени продуктите:

 • • Каде се пријавува штетата?
 • Осигурениот настан треба да го пријавите кај надлежниот орган за внатрешни работи (МВР) и да поднесете пријава за штета кај осигурувачот (Уника осигурување).
КАТЕГОРИЈА месечна стапка на амортизација остаточна вредност после 1-та година остаточна вредност после 2-та година остаточна вредност после 3-та година
ТЕЛЕВИЗОРИ 1.80% 78% 57% /
ПАМЕТНИ ТЕЛЕФОНИ 4% 52% / /
БЕЛА ТЕХНИКА 0.90% 89% 78% 69%
КЛИМА УРЕДИ 0.90% 89% 78% 68%
ЛАПТОПИ И ТАБЛЕТИ 1.80% 78% / /

Акцијата важи до 4-ти октомври, за производите купени во Нептун, a 48 дена тест период се однесува само за следните катeгории на Беко производи: фрижидери(side by side, комбинирани), вградни фрижидери, замрзнувачи, машини за садови, вградни машини за садови, шпорети, вградни фурни, вградни плотни, аспиратори, машини за перење алишта. машини за перење и сушење алишта.

 

Погледнете ги Беко категориите на производи опфатени од пакет промоциите

Вградни плотни

ПОВЕЌЕ ПОНУДИ

Вградни фурни

ПОВЕЌЕ ПОНУДИ

Аспиратори

ПОВЕЌЕ ПОНУДИ

Машини за садови

ПОВЕЌЕ ПОНУДИ

Вградни машини за садови

ПОВЕЌЕ ПОНУДИ

Side by Side Фрижидери

ПОВЕЌЕ ПОНУДИ

Комбинирани фрижидери

ПОВЕЌЕ ПОНУДИ

Фрижидери

ПОВЕЌЕ ПОНУДИ

Вградни фрижидери

ПОВЕЌЕ ПОНУДИ

Вертикални замрзнувачи

ПОВЕЌЕ ПОНУДИ

Хоризонтални замрзнувачи

ПОВЕЌЕ ПОНУДИ

Машини за перење

ПОВЕЌЕ ПОНУДИ

Машини за сушење

ПОВЕЌЕ ПОНУДИ

Машини за перење и сушење

ПОВЕЌЕ ПОНУДИ