iPhone 8 & iPhone 8+

iPhone 8 plus и iPhone 8

Нова iPhone генерација

Стаклено куќиште. Напредна камера.

Чип A11 Bionic. Безжично поленење

Клик до продуктот

iPhone 8 plus и iPhone 8 нова iPhone генерација

Направен од најиздржливото стакло кое до сега е користено во индустријата на паметни телефони, со оквир изработен од цврст алуминиум

iPhone 8 се полни безжично. Отпорен на вода и прашина. 5.5 инчен Retina HD дисплеј со True Tone технологија, 12 МР камера со нов сензор и напредно процесирање на сликите. Додека двојната 12 МР камера кај iPhone 8 plus доаѓа со подобрен портрет начин на фотографирање и снимање и нова функција за осветлување на портретот.

Поддржан од А11 Bionic чип, најмоќниот и најпаметниот чип до сега за паметни телефони кој ја нуди целата потребна енергија за непречено уживање во игрите и апликациите. iPhone 8 и iPhone 8 plus не се само убави туку се и многу паметни

Клучни карактеристики:

  • Постолјето за полнење се продава одделно
  • iPhone 8 plus и iPhone 8 се отпорни на вода и прашина. Тестирањето е извршено во контролирани лабараториски услови со оцена IP67 според стандардот IEC 60529. Отпорноста на вода и прашина не е трајна и може да се намали како последица од неправилна употреба. Не полнете го телефонот доколку е мокар. Во корисничкото упатство може да најдете насоки за чистење и сушење. Оштетувањата од течност не се дел од гаранцијата.
  • Големината на екранот се мери дијагонално
  • Осветлувањето на портретот е достапно во бета верзијата