Huawei Mate 10 Pro со првиот KIRIN AI процесор во светот

Првиот KIRIN AI процесор во светот

Huawei Mate 10 Pro со процесор со вештачка интелигенција

Клик до продуктот

*Смартфон со специјален невронски мрежен процесор

Ултимативен дизајн

Дизајниран за да ја оживее вашата визија: Уживајте во извонредно доживување при гледањето со HDR 10 технологијата.

HUAWEI FullView
дисплеј

Исконски
дизајн

Напреден
материјал

Отпорност
на вода

Првиот KIRIN AI процесор во светот носи побрзо, посилно и полесно искуство

Born fast

NPU

Stays fast

Долготрајна моќност

За целодневно активни корисници со опција за паметно користење на батеријата

4000mAh*

Паметно користење
на батеријата

HUAWEI супер
полнење

T Ü F сертификат
за безбедност

* Типична вредност. Врз основа на резултатите од лабораториските тестови на HUAWEI. Времетраењето на батеријата зависи од фактичката состојба на употреба
* Врз основа на резултатите од лабораториските тестови на HUAWEI. Лабораториски услови за тестирање: температура на 25 ° C, релативна влажност: 45% до 80%. Со користење на HUAWEI SuperCharge полнач, телефонот бил наполнет од 1% моќност во 4G статус на состојба на подготвеност на мрежата.

Интелигентна фотографија

Центрирајте и фотографирајте го секој совршен момент

New Leica Dual Camera
f/1.6 Aperture

Real-Time
Recognition

Al-Powered
Bokeh Effect

Интелигентно мобилно искуство

Останете поврзани каде и да ве води животот

Врвна конекција

Појасен повик

Интуитивен и едноставен

Новиот EMUI 8.0 ја користи употребливоста на нови нивоа.

Лесна
проекција

Smart
Screen

Клик до продуктот