12% ПОПУСТ на сите Беко големи апарати за домаќинсто

Неверојатни празнични понуди во Нептун. Купете ги со 12% ПОПУСТ или до 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА по haPPy цени со НЛБ Happy Card сите Беко големи апарати за домаќинство. Побрзајте искористете ја акцијата и купете го вашиот омилен производ по специјална цена и направете го вашето секојдневие полесно. Акцијата важи до 22 јануари.

Беко број 1 во продажба на апарати за домаќинство во Европа

Машини за перење
и сушење алишта

Машини за садови

Фрижидери

Вградни апарати

Шпорети

Машини за перење и сушење алишта

Запознајте ги технологиите & programe на Беко машините за перење и сушење

Машини за перење/сушење

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Машини за перење/сушење

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Машини за перење/сушење

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Запознајте ги технологиите на Беко машините за садови

Запознајте ги технологиите на Беко фрижидерите

SIDE BY SIDE фрижидери

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Комбинирани фрижидери

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Фрижидери

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Запознајте ги технологиите на Беко вградните апарати за домаќинство

Вградни плотни

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Вградни фурни

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Вградни машини за садови

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Вградни шпорети

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Вградни фрижидери

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Запознајте ги технологиите на Беко шпоретите

ШПОРЕТИ

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ