Купете Russell Hobbs - 15% попуст или 24 рати без камата

Russell Hobbs - во срцето на вашиот дом

Russell Hobbs го носи најновиот стил, дизајн и иновации за вашата кујна. Испорачувајќи бескомпромисен стил, создаден спојувајќи ги влијанијата на последната мода и внатрешното уредување, создава апарати со неверојатен стил и функција.
Акцијата важи до 4ти октомври.

За да ја погледнете линијата на производи од овој бренд, посетете ги линковите во продолжение.

Блендери и мултипрактици

Внесување на соодветни хранливи материи секој ден може да го подобри вашето здравје, вашиот изглед и начинот на кој се чувствувате. Блендерите и мултипрактиците од Russell Hobs се наменети за луѓе кои сакаат да уживаат СМУТИ, СУПИ, СОСОВИ и други вкусни оброци богати со хранливи вредности, на брз и лесен начин без да се загубат значајните витамини. Купете еден од овие производи на 36 рати без камата или со 15% попуст и внесете стил и удобност во вашата кујна.

кликнете за да ги погледнете моделите

Апарати за готвење

Сега е лесно да го приготвите вашето омилено јадење во вашиот дом. Секој производ од линијата на Russell Hobbs e дизајниран да ја изврши својата задача до совршенство. Купете еден од овие производи на 36 рати без камата или со 15% попуст и внесете стил и удобност во вашата кујна.

кликнете за да ги погледнете моделите