Huawei Nova

Исклучителен минималистички дизајн, елегантен од сите агли

Huawei Nova има модерни и криви контури кои работат заедно беспрекорно.

 

2.5Д стакло

 

Супериорен дизајн

 

Совршено заоблени агли

Примарна камера, квалитетна слика при слаба осветленост

Уживајте во функционалноста на професионална обработка на сликите. Добијте зачудувачки резултати, со помалку од идеални услови.

 

1.25μm Поголем Пиксел

 

Слаба осветленост

 

4К видео

 

Beauty Режим

EXEMPLARY CAMERA, SUBLIME IN LOW LIGHT

Моќни перформанси

Молњевито моќен 14nm процесор и неверојатна дводневна употреба, обезбедува еден бескомпромисен пакет.

 

14nm Процесор

 

Долг живот на батеријата

 

3Д сензор за отпечаток

 

Easy Роаминг

 
Дуал сим( само за отворен пазар)

 

POWERFUL PERFORMANCE