Samsung 5 години продолжена гаранција

Купете Samsung апарати и добијте 5 годишна ПРОДОЛЖЕНА ГАРАНЦИЈА.

Условите и деталите следат во продолжение:

  • Samsung SUHD и UHD моделите на ТВ приемници од „К“ серијата (модели од 2016 година) купени во периодот од 1 Февруари до 31 Март 2017, добиваат продолжена 5 годишна гаранција.
  • Сите Samsung модели на фрижидери и машини за перење алишта и нивните составни делови добиваат 5 годишна продолжена гаранција, доколки ги купите истите во периодот од 1 Февруари до 30 Ноември 2017. Оваа бенефиција важи и за Samsung моделите од вградливата бела техника купени во периодот од 1 Февруари до 31 Јули 2017.

За да ја добиете оваа бенефиција, регистрирајте се

На истиот линк има и деталната листа на други Samsung уреди опфатени со оваа промоција.

Повеќе информации на телефонскиот број за корисничка поддршка 023 207 777.

Фрижидер и машина за перење алишта

За пет години може да се случат многу работи, затоа ви нудиме 5 години гаранција за сите фрижидери и машини за перење алишта.

Сите фрижидери и машини за перење алишта купени во периодот од 01.02. до 30.11.2017. ќе имаат гаранција од 5 години.

Вградна техникa

5 години гаранција на вградена бела техника (фурни, плотни и аспиратори).


Baжи зa ᴨᴩоизводи купени во ᴨеᴩиодот од 1.2. до 31.7.2017 гoдинa.

Телевизори

За пет години може да се случат многу работи, затоа ви нудиме 5 години гаранција на Samsung UHD и SUHD телевизорите

5 години гаранцијата на Samsung UHD и SUHD телевизорите, важи за производите купени во периодот од 01.02. до 31.03.2017. година.

SAMSUNG Правосмукалки

5 години гаранција на Samsung правосмукалките со напредни перформанси и совермен дизајн кој овозможуваат извонредна сила на чистење.

Baжи зa ᴨᴩоизводи купени во ᴨеᴩиодот од 01.09. до 30.11.2017 гoдинa.