Acer E5 - подобра секојдневна употреба

Прекрасна форма

Елегантен дизајн со стилска метална текстура, пријатно за око и неверојатно чувство на допир. Дополнително нагаласени агли со дополнителен акцент на стилот на целата серија како дополнување на карактеристичниот дизајн.

Подобри функции

Вклучена побрза безжична мрежа, со поголема брзина на DDR4 system memory, моќен Intel® Core™ i процесор и поддршка за стандардно USB 3.0. Батерија која трае повеќе од 5 часа.

Сензационални ефекти

Со дополнителните додатоци имате побогато медиа искуство. Acer TrueHarmony ™ обезбедува побогато и пореалистично аудио, а Acer ExaColor ™ обезбедува конзистентна прецизност на боите како и потврдените Skype компоненти обзбедуваат непречена аудио и видео комуникација