Сите Samsung правосмукалки на 15 % попуст во Нептун.

Samsung правосмукалките со напреден дизајн и технологија, им нудат можност на корисниците да уживаат во елегантниот дизајн на уредот многу повеќе од било кога порано.
Тие се дизајнирани да овозможат извонредна леснотија во користењето со висока моќ на вшмукување, што допринесува за максимален резултат во чистењето

VCC 4135 S37/BOL

 • Правосмукалка
 • Моќност: 1600W
 • Вмукувачка моќ:320W
 • Индикатор за полна кеса
 • Капацитет на вреќа:3L
 • Платнена кеса
 • Cyclone филтер
Редовна цена: 3.899 ден.
haPPy цена: 3.314 ден.
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

VCC 4470 S3 B/BOL

 • Правосмукалка
 • Моќност: 2000W
 • Вмукувачка моќ:370W
 • Капацитет на садот:1,3L
 • HEPA филтер
 • Телескопска цевка
 • 6m кабел
 • Компактна големина
 • Ниво на бучава 83dBа
Редовна цена: 6.199 ден.
haPPy цена: 5.269 ден.
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

VCC 4320 S31/BOL

 • Правосмукалка
 • Моќност:1600W
 • Вмукувачка моќ:350W
 • Капацитет на садот:1,3L
 • Метална телескопска цевка
 • Дополнителна опрема
 • Компактна големина
Редовна цена: 4.399 ден.
haPPy цена: 3.739 ден.
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

VCC 4790 H33/BOL

 • Правосмукалка со сад
 • Моќност:2000W
 • Капацитет на сад:2L
 • Телескопска цевка
 • Микро филтер
 • Регулација на моќноста
Редовна цена: 6.999 ден.
haPPy цена: 5.949 ден.
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

VCC 4550 V3/BOL

 • Правосмукалка
 • Моќност:1800W
 • Вмукувачка моќ:370W
 • Капацитет на садот:1,3L
 • Регулација на моќност
 • Телескопска цевка
 • Должина на кабел:6m
Редовна цена: 4.999 ден.
haPPy цена: 4.249 ден.
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

 

Останати модели опфатени со акцијата