Најголем избор на компјутерска галантерија од Сегмент

Компанијата Сегмент веќе 14 години произведува квалитетна компјутерска галантерија, мрежни производи, аудио производи и мултимедиа.
Главните брендови во компјутерскиот сегмент се: Everest, Rampage, Mikado, Snopy, S-link, Microlab, Cooler Master, CM Storm,Asonic, Energizer, Evercool, Eyfel, FSP, Hytech, Nzxt, Silver Crest, Xclio, Xigmatek и Zalman.
Во Македонија се достапни следните брендови на Сегмент: Everest, Rampage, Addison, Mikado, Snopy, S- link.

СЛУШАЛКИ

Уживајте во слушањето музика со одличните слушалки од Snopy.Голем избор на понуди и најразлични цени.

Види понуди

ГЛУВЧИЊА

Избор на повеќе од 30 модели на глувчиња од брендот Everest Rampage. Од наједноставни модели до гејмерски глувчиња.

Види понуди

ТАСТАТУРИ

Одберете од креативниот и впечатлив дизајн на овие гејмерски тастатури од Everest Rampage, кои ќе го привлечат вниманието на секој и ќе ви овозможат одлично компјутерско искуство.

Види понуди

ЗВУЧНИЦИ

Барате звучници за компјутер? Одберете од Snopy и Mikado звучниците на Сегмент.

Види понуди

USB ПРОИЗВОДИ

Голем избор на практични USB производи од брендот S-link.

Види понуди

МРЕЖНА ОПРЕМА

Барате LAN кабел или бежичен адаптер?

Види понуди

ТОРБА ЗА ЛАПТОП

Барате торба за лаптоп?

Види понуди