48 рати без камата на сите модели на Samsung фрижидери

Предлог модели Samsung фрижидери опфатени со акцијата

 

Syde by Syde фрижидери

Кликнете за повеќе модели

Комбинирани фрижидери

Кликнете за повеќе модели
 

Подобра организација. Поголемо уживање

Со Samsung фрижидерите искусете потполно нов начин на организација и практичност, која ви овозможува максимална искористеност на просторот.

Рамномерно го лади секој агол

Системот за целосно ладење, подеднакво ја лади целата внатрешност на фрижидерот. Ладниот воздух продира низ повеќе отвори на секое ниво на полиците, со што се овозможува одржување на константа температура, а храната останува свежа.

Едноставно пронаоѓање и земање на храната

Easy Slide фиоката која лесно се извлекува и вовлекува нанадвор и навнатре, ви помага ефикасно да ги чувате и организирате намирниците во фрижидерот, исто така ви помага и брзо и лесно да ги дофатите, иако се сместени позади на полицата или во било кој друг агол.

 

Има доволно простор за поголеми намирници

Едноставните кутии на вратата ви овозможуваат безбедно чување на поголеми намирници на вратата. Во нив има доволно место за чување на млеко и сокови во големо тетрапак пакување, како и два реда лименки и шишиња. Просторот за чување на вратата е погоден за чување на пијалоци дури и за големи забави, а истовремено ви ослободува поголем простор за чување на секојдневните намирници на полиците.

 

Целосно отворена кутија (во одделот на замрзнувачот)

Поголемиот отвор овозможува едноставно организирање и вадење на намирниците, а истовремено го оптимизира просторот за чување

 

LED осветлување

Компресорот со дигитален инвертер автоматски ја контролира својата брзина на 7те различни нивоа, во зависност од температурата која е потребна за ладење. Поради тоа, тој троши помалку електрична енергија, јачината на бучава е минимална, а и побавно се оштетува поради обезбедување на долгорочни перформанси.

 

Заборавете на таложењето на мразот

Технологијата NoFost спречува таложење на лед во замрзнувачот и помага во одржување на константна температура во секој агол. Со неа се лади и два пати побрзо, со што помалку го оптеретува системот за ладење и го продолжува неговиот животен век.