48 рати без камата на сите Samsung машини за перење и сушење

Предлог модели Samsung машини за перење опфатени од акцијата

 

Машини за перење

Кликнете за повеќе модели

Машини за перење/сушење

Кликнете за повеќе модели

Машини за сушење

Кликнете за повеќе модели
 

Иновации за сите. Samsung машини за перење и сушење

Ефикасност и чистина. Samsung машините за перење се одликуваат со иновативни технологии за попаметно и побрзо перење. Машините за перење со фронтално полнење се со елегантен дизајн и ви заштедуваат на простор доколку ги поставите над машините за сушење.

ADD Wash Технологија

Додајте за заборавената облека во секое време Сите се соочуваат со овој проблем – машината за перење е вклучена, а вие сфаќате дека сте заборавиле да ги ставите работите за перење. Нема проблем со Samsung Add Wash технологијата. Притиснете Пауза, отворете ја вратата и ставете ги работите кои сте ги заборавиле и изберете програма laundry 1. Машината ќе продолжи со работа, а заборавените работи ќе бидат испрани исто како и останатите алишта.

 

Револуција во перењето. Перете со ладна вода, заштедете на електрична енергија

Дали во ладна вода можат да се исперат алиштата ефикасно, исто како што се перат во топла вода – Samsung машините за перење со Eco Bubble™ технологија го кријата одговорот на тоа прашање. Со оваа технологија заштедувате на електрична енергија со секое перење, таа претставува револуција во перењето. Перете со ладна вода и штедете на електрична енергија.

 

Како работи Eco Bubble™ технологијата

Samsung Eco Bubble™ технологија ја пробива пената од детергентот со воздух и вода пред да почне барабанот да врти, генерира меурчиња кои продираат во ткаенината побрзо од концетрираниот детергент. Исто така ефикасно ги пере алиштата и во ладна и во топла вода и заштедува електрична енергија.

 

Нега со дијамантски дизајниран барабан – Diamond drum – нежно перење

Дијамнатски дизајнираниот барабан која е оптимизирана за претходните генерации, овозможува нежно перење на облеката и истовремено ја штити деликатната облека. Благодарение на совршено дизајнираниот барабан чии испакнатини и дупчиња се направени во вид на дијамант се избегнува секакво оштетување на алиштата.