Иднината на ТВ пристигна

Q Picture

Претворете ја светлоста во совршена боја. Оживејте ги сите нијанси на боите

Дознај повеќе

Q Picture

Дизајнирајте го својот простор

Простор

Дизајнирајте го својот простор како што ќе посакате

Дознај повеќе

Дизајн 360°

Прекрасен од секој агол

Дознај повеќе

Иднината на телевизијата е овде со Quantum Dot технологијата

Друг ТV QLED TV

Боите се толку
реалистични што
можете да ги вкусите

Q Colour
Ги оживеавме сите нијанси на боите

 

Спектар на бои

Богат спектар на бои кој ви овозможува да ги видите скоро сите бои кои вашето око ги гледа секојдневно

 

Одличен контраст и ноќе и дење

Q Contrast

Без оглед колку е вашата средина осветлена или затемнета, секогаш ќе гледате одличен контраст кој е неспоредлив.

 

Рамна површина

Други типови на телевизори одбиваат повеќе светлина, со што се добива црвенкаст одраз

Структура на екранот

Ultra black технологијата ја апсорбира светлината поради помала рефлексија и подлабоки црни тонови

 

Врвно ниво на деталите како што го замислиле режисерите

Q HDR2000

Фатете ги најмалите детали скриени во најсветлите и најтемните сцени.
Ќе видите се што режисерот сакал да и покаже на публиката

Секое место за седење е одлично место

Q Viewing angle

Кажете збогум на изобличувањето. Каде и да седите, без разлика дали седите или стоите секогаш ќе имате исто доживување со боите и одличен поглед. Секое место за седење е одлично место.

Друг телевизор

QLED телевизор

 

Совршено одговара

Ѕидна рамка без меѓупростор

Никогаш не е доволно блиску. QLED TV се поставува рамно на ѕидот, така што изгледа дека нема простор помеѓу ѕидот и телевизорот. Доживејте совршен агол на гледање кој беспрекорно се вклопува во вашиот дом.

 

Брза и едноставна монтажа

Монтажа за 15 минути

Монтирајте го вашиот QLED телевизор за само неколку минути – толку е едноставно.

Може да го подесите за да добиете совршен агол откако ќе го поставите телевизорот. Погледнете го видеото во продолжение за да откриете како

  • 1. Поставете го приборот за ѕидна монтажа. Подигнете го задниот капак и поставете го приборот за ѕидна монтажа
  • 2. Поставување на носачот. Приклучете го кабелот за напојување и оптичиот кабел под носачот
  • 3.Поставете ги каблите. Направете дупки во согласност со упатството.
  • 4. Поставете го телевизорот и подесете го аголот.
 

Дизајнирајте го својот животен простор како што ќе посакате

Неприметно спојување

Збогувајте се со неуредните кабли. Поврзете ги сите уреди на вашиот QLED телевизор со помош на само еден скоро невидлив кабел и ќе добиете многу повеќе простор.

Тенкиот оптички кабел ги поврзува сите уреди со телевизорот преку One connect, што ви овозможува да ги поставите уредите подалеку од телевизорот со што добивате повеќе простор за вашата декорација.

 

Галерија

Совршено уредена спална соба

.

Направете го вашиот декор уште поубав благодарејќи на QLED TV. Прекрасен е од секој агол и совршено се вклопува во вашиот простор.

Пејсажи кои оживуваат

4 страни без рамки

Акцијата станува реалност. Без рамки околу екранот ќе се чувствувате како да сте дел од сцените кои моментално се прикажуваат.

Нежна елеганција на било кое место

Метален дизајн

Никогаш не правете компромиси кога е во прашање дизајнот. QLED TV ви нуди престижна изработка, со модерен и нежен метален дизајн кој совршено се вклопува во вашето окружување.

Совршено чисто, совршено заоблено

Чиста позадина

Толку убав телевизор заслужува и најдобар начин на поставување на каблите. Q8Q QLED TV ги крие каблите во носачот, па така може да се опуштите и да уживате во погледот.

Метален дизајн

Отворете го носачот за да ги видите уредно скриени кабелот за напојување и оптичкиот кабел.

Едноставно извонреден

Основно/Студио/Гравитациски стенд

Со минималистичкиот дизајн до најмалите детали, секоја точка го нагласува QLED TV со својот едноставен изглед. Гордо покажете го својот стил.