10% попуст на сите Беко машини за садови

Искористете ја акцијата и купете ги сите Беко машини за садови сега со 10% ПОПУСТ со haPPy кредит и добијте 5 години гаранција.
Акцијата важи до 01.06.2017

Запознајте се со AquaIntense® технологија

Официјален партнер…за оние што мразат да мијат садови

Од самиот поглед на купот валкани садови наредени во мијалникот, ви се крева косата на главата? Ќе мора да ги триете. Ужас! Beko AquaIntense® е тука да ја спаси ситуацијата. Со специјалната "интензивна зона" на десна страна од уредот, пропелерите кои ротираат до 180° и 360° во просторот низ кој допира вода, AquaIntense® овозможува 5 пати подобри перформански на перење*. Фрлете ги своите гумени ракавици и препуштете ни го миењето садови на нас. * Тестирано во DW фабриката на интензивни програми на 70°.

 

погледнете како функционира AquaIntense® технологија: