Купете Philips Lumea со 20% попуст

До 92% помалку влакна по само три третмани*

● Професионална и ефикасна депилација во домашни услови
● Сензорот SmartSkin ја препорачува најдобрата поставка за тонот на вашата кожа
● Безбеден за употреба по целото тело
● Работен век на светилката до 20 години!

*Мерено на нозе, по почетните 4-5 третмани, резултатите се разликуваат индивидуално

PHILIPS LUMEA SC 1995 /00

happy cena: 13.279

Редовна цена: 15.599 ден.

КУПИ

PHILIPS LUMEA BRI 953 /00

happy cena: 24.799

Редовна цена: 30.999 ден.

КУПИ
 

Што е IPL?

IPL е докажана технологиja од интензивна пулсирачка светлина шпто се користи во професионалните салони за убавина за постигнување на мазна кожа без влакна. Philips Lumea jа воведе оваа иновативна технологиjа базирана на светлина за отстранување на влакната базирана на светлина за безбедна и ефикасна употреба во удобноста на вашиот дом.

Како работи Lumea?

Philips Lumea испорачува нежни светлосни пулсирања до коренот на влакната. Овие светлосни пулсирања генерираат топлина што го стимулира коренот на влакното да влезе во фаза на одмор. Како резултат на ова, влакното природно отпаѓа и се спречува неговото повторно растење. Вградениот светлосен филтер обезбедува безбеден и ефикасен третман.

Гледај го видеото за да разбереш повеќе за Lumea

 

Палетата фотодепилатори
Philips Lumea

SC1995/00

Lumea Advanced

BRI953/00

Lumea Prestige
Silver

Броj Импулси 250.000 350.000
Зони на апликациja Раце
Нозе
Стомак
Бикини зона
Пазувите
Лице
Раце
Нозе
Стомак
Бикини зона
Пазувите
Степен на интензитет 5 степени 5 степени
Без замена на сиjалицата
Без кабел Работа со кабел Работа со кабел и безжично
Прецизни додатоци
Режим Slide & Flash
Сензор Smart Skin
 

happy cena: 13.279

Редовна цена: 15.599 ден.

КУПИ

happy cena: 24.799

Редовна цена: 30.999 ден.

КУПИ

Како да го користите Philips Lumea?

Долготрајна и мазна кожа во три чекори:

1. Прво отстранете ги влакната во зоните кои сакате да ги третирате (преку бричење или со епилатор). На овоj начин енергиjата произведена од светлосните импулси наjефективно се фокусира на коренот од влакното
2. Поставете го интензитетот на светлината според типот на вашата кожа и боjата на влакната. Уредот треба да биде поставен под агол од 90° за да биде во постоjан контакт со кожата.
3. Вклучете го уредот, светлосните импулси ке ги „успиjат“ корените на влакната. Влакната ке преминат во фаза на мирување и на тоj на начин нивното растење ке биде забавено/запрено.

Лице

Бикини – област

Под пазуви

Долниот дел од нозете

*Време за третман за Lumea Prestige Користете ja Lumea со доверба, за отстранување на влакната од вашето тело (новите, под пазувите, бикини-областа, стомакот и рамената) и вашето лице** (горните усни, брадата и зулуфите). **Само за Lumea со карактеристика за фациjална употреба.

Погоден ли е Philips Lumea за мене?