Vivax fly

Fly V551 Комбинација од перформанси за бескрајно уживање

Vivax Fly серија! Уживајте во светот на неограничена забава. Запознајте го новиот голем 5.5 " мобилен Fly V551.

 

Уред кој има " finger print" функција, односно, сензор за препознавање на отпечатоци. За препознавање на отпечатокот се потребни 0,4 секунди. И со секој прст може да отворите различна апликација. Ова е особено корисно кога фотографирате бидејќи сега можете да го направите само со една рака или со директен пристап до различни апликации. Отпечатокот е најсигурна лозинка која ја имате, па дури и не треба да ја памтите!

 

Во прилог на новите функции на новиот Fly V551 се други врвни карактеристики, како што е супер-тенок дизајн, метално куќиште, 13 мегапиксели камера и 5 мегапиксели предна. И двете камери се подобрени со користење ArcSoft софтвер, што е особено се гледа кај селфи фотографиите и ноќно фотографирање. Големо внимание е посветено на сите детали, а тоа го докажува и 3 GB RAM меморија која доаѓа од Samsung, додека батеријата од 3000 mAh ја има инсталирано " KK power saving expert ", која овозможува долготрајна издржливост. Моделот Fly V551 доаѓа во две бои: сребрена и златна. Исто така достапни се и транспарентни силиконски маски.