LG SIGNATURE OLED TV W

 

 

 

LG SIGNATURE OLED TV W - 4K HDR Smart TV -
65" Class (64.5" Diag)
OLED65W7P

          

Едноставност. Совршенство.

Донесете го дома крајниот израз на искуството со квалитет на кино кое е наградено како најдобро од најдобрите на CES 2017.

Толку тенок и лесен. Се прицврстува директно на ѕидот

Толку зачудувачки. Толку едноставно. Дизајнот "слика на ѕид" му овозможува на телевизорот да лежи практично рамно, па се чини дека се вклопува во ѕидот и исчезнува, единствено можно со уникатната ефикасна технологија на LG OLED TV. Прекрасен без оглед дали е вклучен или исклучен, тоа е најчиста форма што може да ја земе телевизијата во минимализмот.

Кинематографска боја
со совршена црна

Со истиот квалитет на слика и кај Wallpaper TV, секој OLED во 2017 година се одликува со совршена црна боја. LG OLED пикселите се она што го прават сето тоа можно, секој се вклучува и исклучува поединечно за вистински бесконечен контраст.

Dolby Vision TM и Dolby Atmos®.
Вистинско домашно кино.

LG OLED TV е врвен израз на искуство за кино-квалитет во домот. Премиум содржината го постигнува врвот на квалитетот на сликата благодарение на Active HDR со Dolby Vision TM. Аудио Dolby Atmos® и е исто толку импресивен, што ја опкружува публиката како и во најнапредните театри.

Донеси звук со голем екран во дневната соба

Директно од најсовремени театри до дома, Dolby Atmos® создава звук што може да се појави од било каде. Со LG OLED телевизорот, аудио станува неверојатно реално, извонредно искуство.

Уживајте во повеќето HDR содржини

Од брилијантни светли до најдлабоки темни бои, LG OLED телевизорот нуди врвен израз на висок динамички опсег. За разлика од некои други 4K телевизори, LG OLED телевизорите го поддржуваат Dolby Vision TM, оптимизирајќи ја сликата сцена по сцена, како и новиот HLG HDR стандард кој е наназад компатибилен, така што гледачите добиваат повеќе опции за премиум содржина.

Прекрасна слика без оглед на тоа од каде гледате

Од предната страна или од друга страна, од секоја позиција во собата ќе добиете јасна, живописна слика без измиени тонови. Уникатниот дизајн на LG OLED TV уверува дека секој поглед е одличен, не само за оние во центарот.

Дознај повеќе