Големи попусти или 48 рати без камата на премиум смартфони

ГОЛЕМИ ПОПУСТИ или 48 РАТИ БЕЗ КАМАТА со haPPy кредит по редовна цена на премиум смартфони во Нептун, поточно на:

  • - Сите достапни iPhone смартфони во Нептун
  • - Samsung S8, Samsung S8 Plus, Samsung S7 Edge смартфони
  • - Huawei P10, Huawei P10 plus, Huawei P9 смартфони

Акцијата важи до 2ри август 2017. Разгледајте дел од понудите подолу.

APPLE IPHONE 7 Plus 128 GB

haPPy рата 1.312 ден.

Редовна цена 62.999

haPPy цена 51.999

Сите понуди на iPhone
 

SAMSUNG S8 PLUS

haPPy рата 1.250 ден.

Редовна цена 59.999

haPPy цена 52.999

Достапни бои: сива, сребрена, црна

Повеќе информации
 

SAMSUNG S8

haPPy рата 1.083 ден.

Редовна цена 51.999

haPPy цена 45.999

Достапни бои: црна, сива, сребрена

Повеќе информации
 

SAMSUNG S7 EDGE

haPPy рата 875 ден.

Редовна цена 41.999

haPPy цена 36.999

Достапни бои: златна, црна, бела

Повеќе информации
 

HUAWEI P10 PLUS & Power Bank

haPPy рата 1.000 ден.

Редовна цена 47.999

haPPy цена 45.999

Достапни бои: црна, сребрена

Повеќе информации
 

HUAWEI P10 & Car Charger

haPPy рата 792 ден.

Редовна цена 37.999

haPPy цена 35.999

Достапни бои: црна, сребрена

Повеќе информации
 

HUAWEI P9

haPPy рата 604 ден.

Редовна цена 28.999

haPPy цена 24.999

Достапни бои: сина, сива, сребрена

Повеќе информации