Неверојатна пакет понуда на Samsung машините за перење

Неверојатна 2 во 1 понуда во Нептун. Искористете ја акцијата и купете ги Samsung машините за перење WW80K74150W/LE со Eco bubble технологија и Add wash функција и WW80J3283KW/AD со дијамантски барабан и фунција за одложен крај заедно во пакет за само 55.000 ден.

SAMSUNG WW80K74150W/LE

Редовна цена: 54.999 ден

SAMSUNG WW80J3283KW/AD

Редовна цена: 23.999 ден

 

Пакет цена во готово: 55.000 ден.

 

Прочитајте повеќе за технологијата на Samsung машините за перење WW80K74150W/LE и WW80J3283KW/AD

SAMSUNG WW80J3283KW/AD

 

8 кг
Капацитет (кг)

НЕ
Bubble технологија

A+++
Енергетска класа

Димензии
60 x 85 x 55cm

 

*Сликата на барабанот може да се разликува во зависност од моделот

Дијамантски дизајниран барабан – Diamond drum

Единствениот „благо спирален“ дизајн на дијамантскиот барабан со мали испакнатини во облик на дијамант се погодни за нежно перење на облеката. Неговите мали отвори за одвод на водата истота така ја штитат ткаенината бидејќи го спречуваат оштетувањето на облеката.

 

Заштедете на време со мали количини на облека

Програмата за брзо перење е совршено решение за денешниот брз начин на живот – брзо и ефикасно ја пере малку извалканата облека, па така можете да си одвоите повеќе време за себе.

 

Заштита од промени на електричниот напон

Функцијата за контрола на електричниот напон ви овозможува заштита од нагли промени (скок или пад) на електричниот напон со што го штити работниот век на машината. Оваа функција ги стабилизира промените на напонот од ± 25% и автоматски повторно машината почнува да работи по прекинот на електричната енергија.

 

Програмирајте го времето за крајот на циклусот на перење

Фунцкијата за одложен крај ви овозможува да го програмирате времето на завршување на циклусот на перење. Времето на завршување можете да го подесите и одложите до 19 часа за влажната облека да не стои долго во машината за перење.

 

SAMSUNG WW80K74150W/LE

 

8 кг
Капацитет (кг)

ДА
Bubble технологија

НЕ
Технологија за редуцирање на вибрации

Димензии
60 x 85 x 55cm

 

* Вратата за додавање може да се отвори во било кој момент ако температурата на во барабанот е под 50 °C

Едноставно додадете за време на перењето

Ја заборавивте маицата? Функцијата Add Wash ви овозможува едноставно и брзо да ја додадете заборавената облека по почетокот на работата на машината. Исто така едноставно можете да ја додадете рачно испраната облека која сакате само да ја исперете или да ја пуштите на функцијата центрифуга*.

 

Преземете контрола во секое време каде и да сте Перењето на алиштата е многу едноставно со иновативните интелегентни функции од компанијата Samsung. Функцијата Smart Control ви овозможува да го контролирате и следите перењето преку апликација на вашиот smart телефон*. Без разлика дали сте дома или сте излезени, можете да ја вклучите или исклучите машината, да го следите избраниот циклус, преостанатото време и да довиете известување за крајот на работата на машината.

 

*Акцијата трае се до исцрпување на количините

Моќно перење за помалку од 1 час

Новата Samsung машина за перење алишта може да го заврши перењето за само 59 минути. Машината користи брзи прскалки за моќно испирање на алиштата и за зголемува брзината на центрифугата за да го заврши перењето за само 59минути*.