Ви ја претставуваме Беко FreezerGuard технологијата

Ви ја претставуваме FreezerGuard технологијата

Совршени перформанси и на надворешна температура до - 15°C!

 

Дали го чувате вашиот замрзнувач во визба, гаража или викендица? Вашиот фрижидер/замрзнувач се наоѓа во просторија без греење?

 

За стандардните уреди ова може да биде проблем, Затоа што стандардните фрижидери не работат кога надворешната температура е под - 5°C

 

Но ова правило не важи за одредени модели на Беко фрижидери и сите Беко замрзнувачите кои се опремени со Беко FreezerGuard технологијата. Оваа технологија ви гарантира дека замрзнувачот ќе продолжи да работи дури и кога надворешната температура ќе се спушти и до - 15°C.

Ова значи дека вашата храна ќе остане замрзната, без разлика каде е сместен вашиот фрижидер.

 

 

Погледнете ги моделите на фрижидери и замрзнувачи со FreezerGuard технологија:

ЗАМРЗНУВАЧИ

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

ФРИЖИДЕРИ

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ