20% ПОПУСТ на Philips соковник и блендер

Искористете ја акцијата и купете ги соковникот за подготовка на бистри сокови и блендерите на Philips сега со 20% ПОПУСТ и уживајте во удобноста на вашиот дом приготвувајќи вкусни и здрави свежо цедени сокови и смутија за вас и вашите најмили.

СОКОВНИЦИ
за подготовка на бистри сокови

PHILIPS HR 1922 /20

haPPy цена: 11.999 ден.

Редовна цена: 14.999 ден.

КУПИ

Исчистете го соковникот за 1 минта!

 • PreClean функцијата со можност за миење на остатоците од целулозата од овошјето и зеленчукот
 • QuickClean технологија
 • Целата пулпа се собира на едно место за полесно отстранување – сад за отпадоци
 • QuickClean на ситото
 • Брзо и лесно чистење – делови погодни за миење во машина за садови

Лесен за употреба

 • Лесно следење на пулпата преку прозирниот сад за отпадоци
 • Брзо и лесно склопување на сите делови

Исцедете ја секоја капка сок од овошјето и зеленчукот

 • Исцедете до 2л сок на едно цедење
 • Моќен мотор
 • XL отвор на цевка (75мм)
 

БЛЕНДЕРИ

Уживајте во фино изблендираните состојки и подгответе здравo смути во удобноста на вашиот дом

Philips Avance брз блендер

PHILIPS HR 3655 /00

haPPy цена: 8.799 ден.

Редовна цена: 10.999 ден.

КУПИ

Philips ProBlend 6 3D линијата за подобро блендирање

До 50% подобрени перформанси во подобро и деликатно блендирање на сите состојки - Свежо овошје и зеленчук, јаткасти плодови претходно отстојани во вода), мраз и течности.

 • Моќен мотор 1400W и 35.000 илјади вртежи во минута
 • Избор на брзини за меки и цврсти состојки
 • 2л бокал + 2 чаши од 600мл за носење
 

Philips Viva блендер

Philips ProBlend 6 линијата на блендери за подготовка на вкусни смутија

Со Philips ProBlend 6 линијата на блендери добијте хранлив оброк во една чаша.

 • Моќен мотор 700W
 • Избор на брзини за меки и цврсти состојки
 • ProBlend 6 технологија за блендирање која издвојува повеќе хранливи состојки
 • 2л бокал + 600мл чаша за носење
 • Делови погодни за миење во машина за садови

PHILIPS HR 3556 /00

haPPy цена: 6.559 ден.

Редовна цена: 8.199 ден.

КУПИ