Купете ги сите Tefal кујнски апарати во пакет со 2 кутии за чување на храна

Искористете ја акцијата и купетете ги вашите омилени Tefal кујнски апарати во пакет со 2 кутии за чување на храна.
Побрзајте акцијата важи до 25.12.2017.

Брза и лесна подготовка на храна, свежо цедени сокови, смутија и домашно приготвен леб со здрави состојки со помош на кујнските апарати на Tefal

Апарати за леб Tefal

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Соковници Tefal

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Блендери Tefal

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Миксери Tefal

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Термо бокали Tefal

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Готвачи на пареа Tefal

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Тостери Tefal

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Кафемати Tefal

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Мултипрактик Tefal

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Фритези Tefal

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Кујнски ваги Tefal

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Рачни пасатори Tefal

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Цедалки Tefal

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Машини за мелење месо Tefal

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

Скари Tefal

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ
 

Tefal кутии за чување храна

Пренесете ја безбедно и храната за која постои опасност од истекување!

MASTERSEAL TO GO, кутијата за сендвич ја задржува храната свежа подолго благодарение на капакот со вакум кој ја чува храната свежа. Исто така, 100% хигиенски и безбеден. 100% мобилен со типичен триаголен облик - совршен за сендвичи.

БПА-слободен. БПА се наоѓа во поликарбонатни пластика и епоксидни смоли. Поликарбонат пластиката често се користи во садови за чување храна и пијалоци, како што се шишиња со вода. Тие исто така можат да се користат и во други производи за широка потрошувачка.