15% на сите Беко вградни апарати за домаќинство

15% ПОПУСТ на сите Беко вградни апарати за домаќинство

Ако се грижите многу за изгледот и функционалноста на вашата кујна или едноставно барате убав дизајн и паметни решенија во апаратите за домаќинство, тука е линијата на вградни апарати на Беко. Како официјален партнер на совршениот натпревар, Беко го има вистинското решение за сите ваши потреби. И овој октомври, купете ги сите Беко вградни апарати за домаќинство со 15% ПОПУСТ!

Официјален партнер ...вегетаријанци кои сакаат месојадци

ВГРАДНИ ФУРНИ

Со Beko Split &Cook® технологијата Вашиот сепаратор ви овозможува да користите три рерни во една. Вегетаријанците кои сакаат месојадци можат задоволно да спремаат две јадења истовремено без мешање на мирисите и вкусовите. Можна е разлика на температурата до 80°C меѓу горната и долната рерна, што може да биде многу практично. Особено за зачувување на љубовта.

 

BEKO BIM 25800 XMS

haPPy цена: 21.249 ден.

Редовна цена: 24.999 ден.

 
 

Официјален партнер... напредување во животот

ВГРАДНИ ПЛОТНИ

Доколку сакате да ви тргне во животот, Вам ви е потребна вистинска алатка. Со помош на Беко Booster копчето можете моментално да загреете зона по ваш избор до максималната температура, со што е возможно побрзо готвење на храната. Благодарение на Booster опцијата, ќе имате повеќе време и енергија да се вратите на важните работи.

BEKO HII 64400 T

haPPy цена: 15.299 ден.

Редовна цена: 17.999 ден.

 
 

Официјален партнер...за оние што мразат да мијат садови

ВГРАДНИ МАШИНИ ЗА САДОВИ

Од самиот поглед на купот валкани садови наредени во мијалникот, ви се крева косата на главата? Ќе мора да ги триете. Ужас! BekoAquaIntense® е тука да ја спаси ситуацијата. Со специјалната "интензивна зона" на десна страна од уредот, пропелерите кои ротираат до 180° и 360° во просторот низ кој допира вода, AquaIntense® овозможува 5 пати подобри перформански на перење*. Фрлете ги своите гумени ракавици и препуштете ни го миењето садови на нас.

BEKO DSN 29330 X

haPPy цена: 21.249 ден.

Редовна цена: 24.999 ден.

 
 

Запознајте ги карактеристиките и предностите при користење на Беко вградните фрижидери

ВГРАДНИ ФРИЖИДЕРИ

Беко производите со енергетска класа А+ не само што придонесуваат во заштедата на домашниот буџет туку и придонесуваат и во заштеда на електричната енергија

Ви овозможува подолго чување на свежите производи на околу 0 ° C

 

Полицата за шишиња и дава доволно простор за ладење на шишиња и го зголемува просторот во фрижидерот.

Предната страна на фиоката од замрзнувачот е направена од транспарентен материјал за да можете елсно да видите кои производи се наоѓаат во средината, без да ја извлечете фиоката.

BEKO BCN 130000

haPPy цена: 26.349 ден.

Редовна цена: 30.999 ден.

 
 

ВГРАДНИ АСПИРАТОРИ

  • И до 67% поголема вмукувачка моќност
  • Контроли на допир
  • 2 години гаранција
 
 

ВГРАДНИ ШПОРЕТИ

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ

ВГРАДНИ МИКРОБРАНОВИ ПЕЧКИ

ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ