20% ПОПУСТ на сите Rowenta правосмукалки

Искористете ја акцијата и купете ги сите Rowenta правосмукалки со 20% ПОПУСТ. Со Rowenta правосмукалките чистењето никогаш не било полесно. Rowenta создаде гама на исклучително тивки правомукалки, без загуба на перформансите. Дизајнерите на Rowenta го зеле предвид секој аспект од правосмукалките за да се заштеди енергија во секоја фаза.

ТЕХНОЛОГИЈАТА НА РОВЕНТА

Целата гама на правосмукалки Ровента, со вреќа или без, работи со моќност од 700W и 950W, што осигурува потрошувачка на енергија до 50% помалку во споредба со традиционалните модели на правосмукалки.

 

Rowenta правосмукалки со вреќа

Rowenta правосмукалки со сад

Rowenta рачни правосмукалки

 

Rowenta правосмукалки со вреќа

Запознајте се со гамата на правосмукалки со вреќа на Ровента, кои нудат совршена комбинација на перформанси и намалување на бучава, заедно со најдобрите ознаки на енергетските етикети. Совршената и енергетска филтрација е осигурана од новите вреќи HYGIENE+, во комбинација со високоефикасните филтри.

Правосмукалки со SILENCE FORCE COMPACT 4A ANIMAL CARE технологија

Silence Force 4A правосмукалките ги помина сите европски тестови за енергетска ефикасност со највисоки можни резултати. Оваа тивка правосмукалка обезбедува моќни перформанси во компактен пакет, со специфични карактеристики:

 • Мотор со запирање за намалување на вибрациите.
 • Акустична пена за намалување на бучавата.
 • Додатоци за намалување на бучава со нова глава за вшмукување која го оптимизира протокот на воздух.
 • Во рачката е вградена Easy Brush четка, за да биде секогаш на дофат и да го чисти и дофати со леснотија кој било тип на површина,
 • Совршено решение за ефикасно отстранување на животинските влакна од сите типови површини, како и галантерија
 

COMPACTEO ERGO

Compacteo TM Ergo правосмукалката е дизајниран за луѓе кои живеат во стан / куќа со мали површини и бараат компактна и лесна за употреба правосмукалка. Rowenta нисконапонските правосмукалки ја одржуваат истата ефикасност при отстранување на прав како 2000W моделите, истовремено намалувајќи ја потрошувачката на енергија до 40%.

 • Mini Turbo четката овозможува брзо и ефикасно извлекување на влакна од миленичиња акумулирани на тепих и мебел.
 • Благодарение на високата ефикасност на главата за вшмукување, Compacteo TM Ergo правосмукалката обезбедува оптимални резултати за чистење на теписите и тврди подови.
 

COMPACT POWER

COMPACT POWER TM произведува високо ефикасно и лесно чистење со извонредни резултати, специјално дизајнирана за чистење на автомобили. Оваа компактна правосмукалка има:

 • 3А енергетска ефикасност,
 • Ефикасност во чистењето на тврди подови,
 

Rowenta правосмукалки со сад

SILENCE FORCE MULTI-CYCLONIC

Silence Force Multi-Cyclonic правосмукалката обезбедува екстремни перформанси на високо ниво на тишина за непречено чистење.

 • 99,98% од правта се задржува во контејнерот. Филтрите со висок квалитет ги задржуваат микроскопските честички кои можат да предизвикаат алергии и астма.
 • Технологијата Multi Cyclonic осигуруваат исклучителни перформанси на чистење, кои траат. Циклоните совршено ја одвојуваат правта од воздухот за да ја фатат целата прав во контејнерот.
 • Лесно чистење
 

X-TREM POWER CYCLONIC

 • Напредна технологија за исклучителна енергетска ефикасност
 • Опремена со напреден mono-cyclonic систем кој постигнува високо ниво на сепарација на воздух / прашина
 • Беспрекорно чистење на тврди подови и теписи.
 • XL капацитет на сад кој совршено одговара за големи површини на куќи и станови.
 

ERGO FORCE CYCLONIC

 • Високо ниво на перформанси - напредната циклонска технологија обезбедува високо ниво на сепарација на воздух / прашина
 • Висока ефикасност на главата за вшмукување за подобри резултати при чистењето
 • Беспрекорно чистење на тврди подови и теписи.
 • Ergo Force Cyclonic располага со сад за прашина од 2L
 

COMPACT POWER CYCLONIC

Rowenta рачни правосмукалки

Rowenta стик правосмукалка RH 8813 WH

 • Голема брзина за оптимално чистење
 • Единствена триаголна форма за оптимизирана ефикасност на чистењето во аглите
 • Ултра-тенок дизајн за лесен пристап при низок мебел и во секој агол
 • До 35 мин време на работа
 • Литиумска-јонска технологија на батерија
 • Паметно полнење: 10h максимум за целосно наполнета батерија.
 
 • Перформанси на високо ниво, дури и во тешко достапни места
 • Лесна за чистење на трајниот филтер и преградата за прав.
 • Eргономската рачка овозможува полесен дофат и гарантира удобно чистење.