LG промоција „5 ГОДИНИ ГРИЖА“

 

 

 

Во рамките на промоцијата "5 години нега" можете да купите 2017 LG Ultra HD LED диоди * под посебни услови.

Промоцијата важи за сите 2017 LG Ultra HD LED диоди * произведени од LG Electronics Magyar Kft. и купени во периодот од 01 Ноември 2017 до 31 Декември 2017 година во Македонија, преку партнери кои учествуваат во промоцијата.

Целосната 2-годишна гаранција, важечка од самиот датум на купување, е продолжена до "5 ГОДИНИ ЗА ГРИЖАТА". Во овој период, во случај на дефект, се покрива бесплатна поправка и замена на делови. Со цел промоцијата да биде валидна, ве молиме држете ја сметката и гаранцијата што сте ги примиле за време на купувањето и да го подигнете сертификатот за 5 години од линкот подолу.

 

*Модели кои учестуваат во промоцијата

43UJ620V, 43UJ6307, 43UJ634V, 43UJ635V, 43UJ6517, 43UJ670V, 43UJ701V, 43UJ7507, 49SJ810V, 49UJ620V, 49UJ6307, 49UJ634V, 49UJ635V, 49UJ6517, 49UJ670V, 49UJ701V, 49UJ7507, 55SJ810V, 55SJ850V, 55SJ950V, 55UJ620V, 55UJ6307, 55UJ634V, 55UJ635V, 55UJ6517, 55UJ670V, 55UJ701V, 55UJ7507, 65UJ6207, 60SJ810V, 60SJ850V, 60UJ6307, 60UJ634V, 60UJ6517, 60UJ7507, 65SJ810V, 65SJ850V, 65SJ950V, 65UJ6307, 65UJ634V, 65UJ670V, 65UJ701V, 65UJ7507, 75SJ955V, 75UJ675V, 86SJ957V

 

Детали за промоцијата:
Со цел да се стекнете со право за користење на специјалната услуга „5 ГОДИНИ ГРИЖА“ потребно е да прикажете доказ за купување (сметка, фактура, испратница), целосно пополнета гаранција и сертификат кој можете да го преземете подолу. Ве молиме при купување осигурајте се дека пакувањето на телевизорот - произведен од LG Electronics Magyar Kft. содржи официјална гаранција

„5 ГОДИНИ ГРИЖА“ сертификат