Купете Philips машинка за бричење и земете PHILIPS BG 2024 /15 тример за тело за 1 денар

Искористете ја акцијата и купете Philips машинка за бричење од сериите S5130/06, S5530/06, S7310/12, S7510/14 и S9111/31 и земете PHILIPS BG 2024 /15 тример за тело за 1 денар

10X помалку исекотини од регуларните машинки за бричење и 10X подобра заштита од регуларните машинки за бричење со сериите S5130 и S 5530

 

MultiPrecision ножињата ги поткреваат и ги сечат сите влакна дури и најситните само во неколку потези.

flex.png

5-direction Flex променливите глави ja следат секоја линија на лицето и вратот за да ви овозможат лесно и удобно бричење дури и во тешко достапните агли на лицето и вратот.

Бричот може да се измие под млаз вода

PHILIPS S 5130 /06

КУПИ
 

Машинка за бричење PHILIPS S 5530 /06

Super Lift & Cut Action Бричете со дуплите ножиња и Super Lift & Cut Action функцијата поблиску до кожата. Првото ноже го крева секое влакно, додека второто ноже удобно сече под нивото на кожата, за навистина мазни резултати.

flex.png

Со функцијата Aquatec искусете суво или бричење со вода

Бричете уште побрзо и преку густите делови на вашата брада со дополнителна моќност од 20% што ја добивате со активирање на турбо + режимот

MultiPrecision ножињата ги поткреваат и ги сечат сите влакна дури и најситните само во неколку потези.

flex.png

5-direction Flex променливите глави ja следат секоја линија на лицето и вратот за да ви овозможат лесно и удобно бричење дури и во тешко достапните агли на лицето и вратот.

PHILIPS S 5530 /06

КУПИ
 

Нежно движење за деликатно бричење со сериите S 7310 и S 7510

flex.png

Искусете поудобно бричење со прстените SkinGlide обложени со микросфери кои спречуваат триење. Илјадници мали стаклени заоблени сфери го намалуваат триењето и отпорноста на површината меѓу апаратот и кожата. Ова му овозможува на апаратот нежно и лесно движење и помага при заштита од иритација на кожата.

flex.png

Ножевите ја штитат кожата и ја отстрануваат дури и најмалата 3 - дневна брада.

flex.png

5-direction DynamicFlex Heads ја следат линјата на лицето и вратот со помал притисок

flex.png

Со функцијата Aquatec искусете суво или бричење со вода

 

PHILIPS S 7310 /12

flex.png КУПИ

PHILIPS S 7510 /41

flex.png КУПИ
 

Совршенство во секој потег

Патентираните прецизни сечила со V облик осигуруваат дека секоја брада е во идеална положба за бричење, дури и кај бради што се рамни или со различни должини. Бричете до 30% поблиску до кожата за помалку потези, без иритација на вашата кожа. Системот со двоен нож, Super Lift & Cut, кој е дел од бричот Philips, ги крева влакната за удобно бричење под нивото на кожата.

flex.png

Новите целосно флексибилни глави кои имаат 8 насоки на движење ја максимизираат адаптацијата на обликот на лицето со што ви овозможуваат помал напор при секој потег.

SmartClean Plus функцијата автоматски го чисти, навлажнува, го движи и го полни бричот со едно притискање на едно копче за да работи перфектно секој ден. Нејзиниот напреден кориснички интерфејс го прикажува секој чекор од циклусот SmartClean.

PHILIPS S 9111 /31

КУПИ