Нептун вработува - ПРОДАВАЧ ВО СКОПЈЕ

Tрговско друштво за промет на големо и мало, производство и услуги НЕПТУН МАКЕДОНИЈА ДОО експорт-импорт Скопје (ул.”Качанички пат”, бр.56, Скопје, телефонски број 02/2656 737)

Поради проширување на продажниот тим, распишува оглас за вработување на:

ПРОДАВАЧ

Со место на вршење на работните задачи во Скопје, 3 извршители

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини:

 • • ССС;
 • • Поседување на вештини за продажба;
 • • Претходно работно искуство во продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео опрема ќе се смета за предност;
 • • Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer;
 • • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност;

Одговорности и работни задачи:

 • • Услужување на купувачите и продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео опрема;
 • • Работа со документи поврзани со секојдневното функционирање на продажниот салон;
 • • Континуирано учење на техничките карактеристики на производите за продажба;
 • • Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer;
 • • Континуирано учење на техничките карактеристики на производите за продажба;

Што нудиме?

 • • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим;
 • • Континуирана обука и можност за напредување;
 • • Платена пробна работа во времетраење од 1 месец;
 • • Редовна плата во износ од 18.143 денари;
 • • Работа во смени, 6 денови во неделата, 40 часови неделно.

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното образование, работно искуство, квалификации, вештини и личен профил за успешно извршување на работните задачи на работното место, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail: vrabotuvanje@neptun.mk, со назнака: “Оглас за продавач во Скопје”.

Огласот е активен до 01.12.2017 година

Општи правила за аплицирање:

 • • Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот) на македонски јазик
 • • Назнака на позицијата за која се аплицира
 • • Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања во НЕПТУН МАКЕДОНИЈА или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.