Купете Illy кафемат во пакет со Illy капсули

Искористете ја акцијата и купете ги Illy кафематите во пакет со Illy iperespreso капсулите и уживајте во совршено приготвено бариста стил еспресо или капучино во удобонста на вашиот дом.

Запознајте ги illy кафематите

Минималистички дизајн, ергономски компактна машина со едноставни линии. Лесен за употреба и чистење, идеален за мали простори. Брендот гарантира постојан квалитет и сигурност. Од Еспресо само до еспресо и кафе.

illy Y.3 бел + Illy iperespresso капсули

Повеќе информации

illy Y. црн + Illy iperespresso капсули

Повеќе информации

Запознајте го illy X.7.1 кафематот

Едноставно кремаво искуство
Со новиот Illy патентиран греач за подготовка на пена од млеко, уживајте во домашно подготвено капучино со мека, кадифена пена, исто како од рацете на професионален бариста.

Уживајте во ЕСПРЕСО, КАППУЧИНО или КАФЕ Менувајте го кафето во зависност од вкусот од капучино на кафе во рекордно време без да чекате, благодарение на новиот процес со автоматско ладење на машината.

Паметната енергија создава добра кафе
Вие треба само да уживате во вашата кафе пауза. Машината се грижи сама за себе, со новиот автоматски уред за исклучување што ја елиминира загубата на енергија. Со едно притиснување на копчето, апаратот е повторно подготвен за работа.

Редовна цена: 12,299 ден.

КУПИ

illy Y.3 + Illy iperespreso капсули

ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ
Едноставноста и функциoналноста на оваа Illy еспресо машина со капсули Illy Iperespresso ви дозволува да уживате во неверојатен бариста квалитет на кафето.

Интуитивно:
капсулата се става на гониот дел од апаратот со едноставно со еден потег

Лесно се чисти:
употребената капсула автоматски се исфрла во садот што може да се отстрани.

Две копчиња, две различни поставки, еспресо или варено кафе. Налевањето на кафето запира автоматски.

Персонализирајте ја со зачувување на вашата омилена температура и количина на кафе во чашата за секоја подготовка

Совршено налевање во еспресо чашата или во шољата, благодарение на полицата за прилагодување на висината

Заштеда на енергија: по 15 минути неактивност, апаратот автоматски се вклучува на stand by режим

Притисок во пумпата 19 бари.

illy Y.3 бел + Illy iperespresso капсули

Пакет цена: 7.799 ден

КУПИ

illy Y.3 + Illy iperespreso капсули

illy Y. црн + Illy iperespresso капсули

Пакет цена: 7.799 ден

КУПИ

ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ
Едноставноста и функциoналноста на оваа Illy еспресо машина со капсули Illy Iperespresso ви дозволува да уживате во неверојатен бариста квалитет на кафето.

Интуитивно:
капсулата се става на гониот дел од апаратот со едноставно со еден потег

Лесно се чисти:
употребената капсула автоматски се исфрла во садот што може да се отстрани.

Две копчиња, две различни поставки, еспресо или варено кафе. Налевањето на кафето запира автоматски.

Персонализирајте ја со зачувување на вашата омилена температура и количина на кафе во чашата за секоја подготовка

Совршено налевање во еспресо чашата или во шољата, благодарение на полицата за прилагодување на висината

Заштеда на енергија: по 15 минути неактивност, апаратот автоматски се вклучува на stand by режим

Притисок во пумпата 19 бари.

Illy iperespresso капсули

Illy blend е мешавина составена од 9 видови од кафето Арабика. Illy мешавината е идеална комбинација на рамнотежа и совршенство на вкусот и аромата.

Достапен е во неколку видови на мелење и печење за да ги задоволи сите вкусови.

Medium roast за сладок, избалансиран вкус.

Dark roast За појак, интензивен вкус и арома.

Long Medium roast тип на кафе, за оние кои сакаат повеќе кафе во чашата.

Безкофеинско Medium roast тип на кафе, со само 0,05% кофеин.