iPhone X – Поздрави ја иднината

Поздрави ја иднината.

iPhone X. Ќе те воодушеви. Имајте го веднаш еден од најпосакуваните мобилни телефони.

 
  • • 5,8 инчен Супер ретина HD дисплеј со HDR и TrueTone
  • • Дизајн од стакло и нераѓосувачки челик, отпорен на прашина и вода.
  • • 12 МР двојна камера со iOS портрет начин на сликање и 4K видео.
  • • Предна камера со 7 МР TrueDepth со портрет начин на сликање и предно осветлување
  • • FaceID за поголема безбедност
  • • А11 Bionic, најсилниот и најпаметниот чип кај паметните телефони
  • • Безжично полнење
Клик до продуктот