20% ПОПУСТ на избрани модели на Philips тримери и мултистајлери

Искоритете ја акцијата и купете ги со 20% ПОПУСТ Philips тримерите за брада, тримерите за тело и мултистајлерите и имајте секогаш уредно стилизирана брада и коса како од професионален салон во удобонста на вашиот дом.

 
 

PHILIPS Мултистајлер

Мала глава на тример за тешко достапни области

Тример за нос

Чешел за потстрижување на брадата

Тример за брада

Голема глава на тример за поголема површина

Чешел за потрижување на коса

Чешел за потстрижување на веѓи

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ МОДЕЛИТЕ