Asus ROG Strix GL553 Играј без граници

Играјте без граници

Intel® Core™ i7 Processor
Intel Inside®. Extraordinary Performance Outside.

ROG Strix GL553 доаѓа со инсталиран Windows 10 и има 7-генерациja Intel® i7 quadcore процесор, графичка NVIDIA® GeForce® GTX 1050Ti и целосна поддршка за Microsoft® DirectX® 12 за да ви дадат моќни перформанси и беспрекорнa игрa .

Клик до продуктот

СОВРШЕН ЗА СЕКОЈА ИГРА
И ЗА СЕКОЈА СОДРЖИНА

ROG Strix GL553 доаѓа со инсталиран Windows 10 и ви дава навистина извонредна игра благодарение 7-та генерација на Intel® Core ™ i7 процесорот и NVIDIA® GeForce® GTX 1050Ti графичка. ROG Strix GL553 е направен за игри и подготвен за креативност. Доживејте ги игрите и апликациите како никогаш порано!

БИДЕТЕ ВО КОМАНДА

ROG Strix GL553 има специјално дизајнирана тастатура за игри со RGB осветлување и со црвено-задно осветлување, Со поголем простор бар и изолирани копчиња со стрелки кои осигуруваат дека сè што ви е потребно е лесно достапно.

ИНТЕЛИГЕНТЕН ТЕРМАЛЕН ДИЗАЈН

Ексклузивниот систем за ладење на ROG-от овозможува да ги прилагодите брзините на вентилаторот и имаат интелигентен термички дизајн за максимална ефикасност при ладењето, за да му ја дадете потребната стабилност на ROG Strix GL553 за интензивни маратонски игри.

НЕВЕРОЈАТЕН ДИСПЛЕЈ

ROG Strix GL553 има 15,6-инчен Full HD дисплеј со широк агол на гледање. Со одличен контраст и конзистентност на бојата. Нема промена на боите дури и кога го гледате од екстремни позиции. Дополнителниот мат финиш, овозможува да нема отсјај или рефлексии што би ви го одвлекло вниманието за време на играњето.

До 32GB DDR4

ROG Strix GL553 доаѓа со стандардна 32GB DDR4 меморија која овозможува поголема брзина, зголемен мемориски простор и неверојатна енергетска ефикасност.

USB TYPE-C™ ПРИКЛУЧОК

Реверзибилниот USB тип-C приклучок ви овозможува полесно поврзување на уредот и хипер-брзини брзини за пренос на податоци.

ИЗВОНРЕДЕН ЗВУК

ROG Strix GL553 има вградени звучници кои го насочуваат звукот кон вас за да ги направат игрите поживи.

Клик до продуктот