Infiny Press револуционерен соковник

Infiny Press револуционерен соковник - одлични перформанси, мултифункционален и едноставен за употреба!

Исцедете го вашето овошје и зеленчук со неверојатна леснотија со овој повеќенаменски соковник од Moulinex, кој располага со одлични перформанси.

Овој модел претставува револуција во светот на апаратите за домаќинство. Исклучително тивок, едноставен за користење и миење и со извонреден дизајн кој ќе ги освои Вашите срца и ќе им одговори во целост на Вашите потреби.

Силниот мотор и високо квалитетните сечива ќе Ви овозможат до 35 % повеќе сок, 30% повеќе витамин Ц и 75% повеќе антиоксиданси отколку останатите обични соковници.