Гответе здраво и вкусно со една лажичка масло за јадење

TEFAL Actifry 2 in 1 - Револуција во готвењето! Гответе здраво и вкусно со една лажичка масло за јадење!

Со готвачот на пареа TEFAL Actifry можете да приготвувате повеќе јадења одеднаш.