Филтри
Брендови :

пегли

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
tefal fv 1320 f0
 • Нелеплива подлога
 • Моќност:1400W
 • Ударна пареа:50gr./min
 • Постојана пареа:13gr/min
 • Функција за самопрочистување
 • Резервоар за вода:170ml
-20%
АКЦИЈА
1.199
ден. haPPy цена
31
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
tefal fv 1710 e0
 • Пегла на пареа
 • Моќност:1800W
 • Постојана пареа:0-24gr/min
 • Ударна пареа:80gr/min
 • Резервоар за вода:200ml
 • Вертикална пареа
 • Декалцификација
 • Спреј функција
31
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
tefal fv 1526 e1
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2000W
 • Постојана пареа:25gr/min
 • Ударна пареа:90gr/min
 • Резервоар за вода:250ml
 • Систем за самопрочистување
-20%
АКЦИЈА
1.439
ден. haPPy цена
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.799
ден. редовна цена
tefal fv 1542 e3
 • Пегла на пареа
 • Durilium грејна плоча
 • Моќност:2000W
 • Постојана пареа:0-35gr/min
 • Ударна пареа:100gr/min
 • Резервоар за вода:250ml
 • Вертикална пареа
 • Систем против истекување
 • Систем за самопр
44
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.099
ден. редовна цена
tefal fv 3910 e0
 • Пегла на пареа
 • Моќност 2200W
 • Durilium грејна плоча
 • Постојана пареа :0-35g/min
 • Ударна пареа:110г/мин
 • Функција "самочистење"
 • Резервоар за вода:270ml
 • Двојно активен систем против бигор
-20%
АКЦИЈА
1.919
ден. haPPy цена
50
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.399
ден. редовна цена
tefal fv 3922 e0
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2300W
 • Постојана пареа:0-35gr/min
 • Ударна пареа:120gr/min
 • Резервоар за вода:270ml
 • Регулатор за температура и пареа
 • Durilium грејна плоча
 • Спреј функција
 • Систем про
-20%
АКЦИЈА
2.159
ден. haPPy цена
56
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.699
ден. редовна цена
tefal fv 3930 e0
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2300W
 • Постојана пареа:0-40gr/min
 • Удар на пареа:130гр/мин.
 • Резервоар за вода:270ml
 • Регулатор за температура и пареа
 • Керамичка грејна плоча
 • Спреј функција
 • Safe Au
-20%
АКЦИЈА
2.399
ден. haPPy цена
62
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
tefal fv 4920 e0
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2400W
 • Постојана пареа:0-40gr/min
 • Ударна пареа:140gr/min
 • Резервоар за вода:300ml
 • Вертикална пареа
 • Durilium грејна плоча
 • Спреј функција
 • Систем против истекување
-20%
АКЦИЈА
2.399
ден. haPPy цена
62
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
tefal fv 4944 e0
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2500W
 • Постојана пареа:40gr/min
 • Ударна пареа:150gr/min
 • Резервоар за вода:300ml
 • Вертикалнa пареа
 • Спреј функција
 • Anticalc колектор
 • AntiDrip
-20%
АКЦИЈА
2.719
ден. haPPy цена
71
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.399
ден. редовна цена
tefal fv 4970 e0
 • Пегла на пареа
 • Smart Protect
 • Моќност:2500W
 • Постојана пареа:0-40gr/min
 • Ударна пареа:150gr/min
 • Резервоар за вода:300ml
 • Вертикална пареа
 • Систем против истекување
 • Систем за самопрочистува
-20%
АКЦИЈА
3.199
ден. haPPy цена
83
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена
tefal fv 5615 e0
 • Пегла на пареа
 • Јачина 2600W
 • Ударна пареа 200gr/min
 • Регулатор за температура и пареа
 • Active Calc Систем против бигор
 • Можност за вертикално пеглање
 • Систем против истекување
 • XL резервоар з
-20%
АКЦИЈА
3.359
ден. haPPy цена
87
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.199
ден. редовна цена
tefal fv 5640 e0
 • Пегла на пареа
 • Јачина:2600W
 • Ударна пареа 210gr/min
 • Керамика грејна плоча
 • Регулатор за температура и пареа
 • Double Active Calc Систем против бигор
 • Можност за вертикално пеглање
 • Систем про
-20%
АКЦИЈА
3.599
ден. haPPy цена
94
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.499
ден. редовна цена
tefal fv 5645 e0
 • Пегла на пареа
 • TurboPro Anti-Calc
 • Durilium AirGlade грјна плоча
 • Моќност:2600W
 • Постојана пареа:50gr/min
 • Ударна пареа:210gr/min
 • Резервоар за вода:300ml
 • Вертикална пареа
 • Спреј функција
-20%
АКЦИЈА
3.839
ден. haPPy цена
100
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.799
ден. редовна цена
tefal fv 9730 e0
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2800W
 • Постојана пареа:55gr/min
 • Ударна пареа:220gr/min
 • Резервоар за вода:350ml
 • Спреј функција
 • Autoclean
 • Anti-drip
 • Автомаско исклучување
-20%
АКЦИЈА
3.919
ден. haPPy цена
102
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.899
ден. редовна цена
tefal fv 9770 e0
 • Пегла на пареа
 • Моќност:3000W
 • Постојана пареа:55gr/min
 • Ударна пареа:220gr/min
 • Резервоар за вода:350ml
 • Вертикална пареа
 • Спреј функција
 • Anticalc collector
 • Систем против бигор
 • Систем за
115
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
tefal fv 9740 e0
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2800W
 • Постојана пареа:55gr/min
 • Ударна пареа:230gr/min
 • Резервоар за вода:350ml
 • Спреј функција
 • Autoclean
 • Anti-drip
 • Автомаско исклучување
-20%
АКЦИЈА
4.479
ден. haPPy цена
117
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.599
ден. редовна цена
tefal fv 9788 e0
 • Пегла на пареа
 • Моќност:3000W
 • Постојана пареа:55gr/min
 • Ударна пареа:230gr/min
 • Резервоар за вода:350ml
 • Вертикална пареа
 • Спреј функција
 • Anticalc collector
 • Систем против бигор
 • Систем за
123
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.899
ден. редовна цена
tefal fv 9745 e0
 • Пегла на пареа
 • Durilium грејна плоча
 • Моќност:2800W
 • Постојана пареа:0-55gr/min
 • Ударна пареа:230gr/min
 • Резервоар за вода:350ml
 • Вертикална пареа
 • Систем против истекување
 • Систем за самопр
129
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.199
ден. редовна цена
tefal gv 6350 e1
 • Пегла на пареа со посебен резервоар
 • Моќност:2200W
 • Притисок на пареата:4,8bar
 • Варијабилна пареа:100gr/min
 • Ударна пареа:220gr/min
 • Резервоар за вода:1200ml
 • Спреј функција
 • Anti-Calc систем
187
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.999
ден. редовна цена
tefal gv 5245 e0
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2200W
 • Постојана пареа 90gr/min
 • Притисок на пареа 4,5Bar
 • Резервоар за вода:1L
 • Регулатор за температура и пареа
 • Durillium грејна плоча
 • Контрола на јачината на пареа
194
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.299
ден. редовна цена