Филтри
Брендови :

прочистувачи

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
gorenje optiair 203m
 • Прочистувач на воздух
 • Јонизатор
 • Турбо режим на работа
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Површина на просторот:20 m2
 • Осигурувач:10A
273
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.499
ден. редовна цена
rowenta pu 4020 f0
 • Прочистувач на воздух
 • Intense Pure Air
 • CADR smoke 150 m3/h
 • Капацитет на прочистување до 35m
 • Филтрира до 99.97% од загадениот воздух
 • Брзини:4
 • Филтрација 4 нивоа - Pre филтер - Active Car
380
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.599
ден. редовна цена
rowenta pu 6020 f0
 • Прочистувач на воздух
 • Intense Pure Air
 • CADR smoke 310 m3/h
 • Капацитет на прочистување до 80m
 • Брзини:4
 • Филтрација 4 нивоа - Pre филтер - Active Carbon филтер - HEPA филтер - NanoCaptur фи
494
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.999
ден. редовна цена
philips ac 2887 /10
 • Прочистувач на воздух
 • Филтрира 99% од бактерии и вируси со големина помала од >0.00002mm
 • VitaShield IPS технологија
 • CADR (cigarette smoke): 333 m³/h
 • Капацитет на прочистување 25m2 до 79m2
 • М
702
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
26.999
ден. редовна цена
philips ac 4080 /10 2 in 1
 • Прочистувач на воздух
 • 2-во-1 прочистувач и овлажнувач
 • Филтрира 99% од бактерии и вируси со големина помала од >0.00002mm
 • CADR (cigarette smoke): 167 m³/h
 • Капацитет на прочистување до 43m2
 • 
754
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
28.999
ден. редовна цена