Филтри
Брендови :

навлажнувачи

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
philips hu 4801 /01
 • Овлажнувач на воздух
 • NanoCloud технологија
 • Капацитет на овлажнување:200ml/h
 • 
 • Капацитет на сад:2L
 • Време на работа:8 часа
 • Капацитет на прочистување до 25m2
 • Заменски филтер HU4102
172
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.599
ден. редовна цена
rowenta hu 5220 f0
 • Овлажнувач на воздух
 • Моќност:110W
 • Ultra-Sonic технологија
 • Капацитет на овлажнување:380ml/h
 • 
 • Топла и ладна пареа
 • Капацитет на сад:5,9L
 • Време на работа:30 часа
 • Брзини:3
 • Тајмер:12h
 • Nig
216
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.299
ден. редовна цена
philips hu 4803 /01
 • Овлажнувач на воздух
 • NanoCloud технологија
 • Капацитет на овлажнување:220ml/h
 • 
 • Капацитет на сад:2L
 • Време на работа:8 часа
 • Капацитет на прочистување до 25m2
 • Заменски филтер HU4102
 • Тајмер:1
242
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.299
ден. редовна цена
philips hu 4813 /01
 • Овлажнувач на воздух
 • NanoCloud технологија
 • Природен процес на испарување
 • Капацитет на овлажнување:300ml/h
 • 
 • Капацитет на прочистување до 44m2
 • Капацитет на сад:2L
 • Тајмер:1/4/8
 • Quiet Sleep
278
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.699
ден. редовна цена